perjantai 4. huhtikuuta 2014

Korupaja auennut

Reilun puolen vuoden tauon jälkeen olen taas saanut tehtyä muutaman korun. Tähän asti käsissä on heilunut puikot ja palo neulomiseen on vieläkin suuri, mutta niitä avain/henkilökorttikoruja ovat entiset työkaverini odotelleet valmistuvaksi jo viime syksystä, joten viimeisten koiravillisten valmistuttua päätin tarttua korupihteihin.

Esittelen koirille neulomani kaksi palmikkopuseroa sitten, kun saan kuvat niiden omistajilta. Aikataulut eivät harmi kyllä ole sallineet yhteisten kuvaussessioiden järjestämistä. Vaikka eiväthän minun kuvasjärjestelyni muutenkaan kovin kummoiset ole, vaan olette saaneet tyytyä/tottua toimistoni(sänkyni) nurkalla kuvattuihin tuotoksiin :) Kuten nyt.


Korupajani, kuten myös bloggauspaikkani, toimii siis sängylläni ja yläkuvassa on valmistumassa musta-harmaa-valkoisista makeanvedenhelmistä avainkaulakoru. Yritin siis saada valmista aikaan eilen aamulla ennenkuin lähdin lounaalle vanhalle työpaikalleni, jonne myös toimitin yhden koiravilliksen ja kämmekkäät hänen omistajalleen - samanlaisin palmikoin tietty :) Minulle tulee aina kiire, koska ajanhallintani on nykyisin olematon, joten en ehtinyt ottaa kunnon kuvia parista valmiista korusta.

Toimiston sermiä vasten sitten pikaisesti kuvasin nämä, ennenkuin hätäisimmät veivät ne kaulalleen. Kyllä, näille olisi ollut useampikin ottaja, joten Etanaellin tilauskirjassa on jono :)


Minulle oli esitetty toive hieman kevyemmistä avainkoruista, jonka oletin tarkoittavan sitä, etten käyttäisi niin isoja hopeoituja renkuloita kuin yleensä. Tuossa oikeanpuoleisessa olen linkittänyt fasettihiottuja, ruskeansävyisiä akaatteja, joissa on myös hauska vaalea poikkiraita ja niide väliin laitoin pätkän hopeoitua ketjua. Tuon papukaijalukon kiinnitän avorenkaalla, jotta sen saa helposti pois ja ketjusta tulee "tavallinen" kaulakoru. Muutenkin se on hyvä saada vaihdettua toisenlaiseen kiinnitysrenkaaseen, koska huomasimme, että saman yhtiön henkilökorteissa on erilaisia kiinnityssysteemejä.


Valkoisessa korussa käytin isompia kissansilmälasihelmiä ja pienempiä valkoisia lasihelmiä. Niiden välille linkitin ihan pieniä hopeoituja renkuloita. Yläkuvassa osan väri näyttää kupariselta, mutta ovat siis ihan hopeisia kaikki. 


Käytin melko neutraaleja värejä, kun ajattelin niitä olevan helpompi yhdistää moneen asuun. Sain kuitenkin toiveita myös runsaampaan värien käyttöön. Koruissani kyllä löytyy laaja värien kirjo, kun taas neuleissani pysyttelen melko harmaa-beige-valkoinen linjoilla.

Eilen illalla valmistui ekassa kuvassa tekeillä ollut musta-harmaa-valkoinen koru, johon myös käytin samaa ketjua kuin tuohon valkoiseen versioon.Tuo Marianne Iivosen vedos "Runo" antaa viitettä tulevasta postauksesta, johon sain idean Cilla's -blogista. Juu - liittyy sudenkorentoihin :) Ihastuttava liike Cilla's sijaitsee Alppilassa, ihan eilisen kotimatkani varrella ja ilokseni muistin poiketa sinne. Tarkoitukseni oli kyllä mennä Helsingin Messukeskukseen Oma mökki, Oma piha, Sisusta ym. messuille, mutta olin jo viipynyt vanhojen työkamujen ilona niin pitkään, etten sitten jaksanutkaan.

Teen putiikista ihan oman postauksensa. Kivaa Cilla, että liityit Etanaellin joukkoon <3

Nyt pitäisi pakata kaikki askartelutarvikkeet, koska huomenaamulla on lähtö Orimattilan vanhalle kehräämölle, jossa odottaa telttamajoitus ja Askartelutreffit. Vähän kyllä hirvittää, kun olen niin aloittelija korttien tekemisessä ja tarvikkeeni ovat luokkaa liima-sakset-paperi ja muut tulijat tuntuvat olevan ihan ammattilaistasoa hienoine laitteineen. Olen mm. leikellyt runsaasti kuvia vanhoista Jeanne d'Arc Livingin lehdistä, vaikka monen mielestä taitaa olla pyhäinhäväistystä leikellä niitä.


No, ainakin tiedossa on paljon uuden oppimista ja ennenkaikkea hyvää seuraa. Ennestään tunnen vain kolme tulijaa, yksi heistä Noora, jonka upeita kortteja taisin esitellä joulun aikaan.

Aurinkoa perjantaihin!1 kommentti:

  1. Täydellisiä kuvia taas jälleen ja aivan ihania avainkoruja. Kaunista viikonloppua toivottaa suurin fanisi. <3

    VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)