lauantai 12. huhtikuuta 2014

Rannekoruja nahasta

Viimeyön pimeinä tunteina, kun uni ei tullut, väkersin pari nahkaista rannekorua. Toissapäivänä pistäydyin Helmiharakassa tarkoituksena hakea vain pari puuttuvaa helmeä, mutta taas sinne oli tullut uusia houkutuksia pahaa aavistamattoman koruilijan päänmenoksi.


Nahkanyörejä oli eri värisiä ja parin mallikorun innoittamana ostin pätkät tuollaista valmiiksi palmikoitua ja ihan tavallista pyöreää nauhaa, joka käy hyvin myös niihin punottuihin rannekoruihin, joiden ohjekin löytyy blogista: http://etanaelli.blogspot.fi/2013/09/rannekorun-punontaa-ohje.html 


Noita metallisia pöllöjä oli jo ennestään odottamassa käyttöä ja ne sopivatkin aika hyvin nahan kanssa yhteen. Nuo molempiin päihin kiinni puristettavat metallijutut olikin melko hankalia. Koska en jaksanut hiippailla liimaa etsimään, elän toivossa, että nahkanauhat ei karkaa pienten väkästen alta. Pidin näitä loppuyön ranteessa ja vielä tällä hetkellä ovat ihan ehjät.


Koko lukkosysteemi näyttää mielestäni liian massiiviselta, joten sitä pitää vielä kehitellä - kuten muutakin designia.


Tämän päivän projekti on tämä kasa tässä, mutta siitä lisää huomisen jälkeen, kun olen käynyt Metsänkylän Navetalla Kahvila Leivintuvan pääsiäismarkkinoilla.


Iloisia virpojaisia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)