maanantai 14. huhtikuuta 2014

Valoa päässä - kuva 5 / 100 HappyDays

Tämä päivä oli hieman alavireinen ja meni aikalailla paikkoja raivatessa siivoojia varten. Totta, meillä pitää siivota ennenkuin siivoojat tulee. En millään olisi jaksanut lähteä ruokakauppaan, vaikka tiesin nälkäisten poikien tulevan koulusta kurkkimaan tyhjään jääkaappiin. Yritin jopa saada homman sälytettyä miehelle, mutta olisi pitänyt tekstata hänelle ostoslista, jonka tekeminen on hankalaa, kun päättää vasta kaupassa ruokalistan.

Meinasin siis laittaa tämän päivän onnen aiheeksi suoriutumisen Lähi-Siwaan ja etsinkin sitä varten googlesta kuvan. Enhän vielä kaupassa tiennyt, että se jäisi päiväni kohokohdaksi.

Eikä se jäänytkään. Tässä iltasella katsoessani telkkarista Mustia leskiä, tuli mies innoissaan esittelemään viimeisintä aikaansaannostaan.


Taisin luvata tämän haasteen aloittaessani, että jätän perheeni ulkopuolelle, mutta onhan tässä oltava onnellinen, että kotona asuu oikea Pelle Peloton. Autotallinsa uumenissa hän on uurastanut ja askarrellut kypäräänsä valot, eteen vihreä ja taakse punainen. En todennäköisesti  haluaisi nähdä muiden ilmeitä, kun hän astelee valot vilkkuen työmaalle :)

Laitan nyt kuitenkin tämän löytämäni Siwa-kuvan, koska se on oikeasti aika hauska. Kuva palkitusta pipari-Siwasta löytyi täältä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)