perjantai 11. huhtikuuta 2014

Sata onnen päivää

Ainakin parissa blogissa on otettu osaa haasteeseen 100 happy days, johon myös minä aion osallistua, mutta ihan epävirallisesti. Eli en aio rekisteröityä tuolle sivustolle, vaan ihan näin teidän kesken jakaa päivittäiset onnen hetket. Itsestään selvät onnellisuuteni lähteet eli oman perheeni jätän pois, koska muuten kuvasto voisi olla melko yksipuolinen ja kuten olen aiemmin kertonut, perheeni ei halua esiintyä blogissani, mikä ei vähennä heidän arvoaan onneni tuojina mintenkään.

Esittelen nyt kaksi kuvaa yhdellä kertaa, koska meni hetki aikaa selvittää, kuka oli eilisen onnenlähde. Toki koko eilinen päivä oli niitä hetkiä täynnä, mutta aamupäivällä ajellessani HOPE-yhdistyksen vuosikokoukseen, kuulin autoradiosta biisin, josta tuli todella hyvä fiilis. Koska esittäjää ei kerrottu, ajattelin aloittaa haasteen vasta myöhemmin, mutta tänään keksin googlata radioaseman nettisivuilta, josko siellä olisi joku soittolista. Otan vapauden esitellä kuvan sijasta videon, joka siis löytyy ao. linkistä, jos ei kuvaa klikkaamalla käynnisty.Kyseessä siis OneRepublic yhtyeen biisi Counting Stars, josta poimin "voimalauseen"

Everything that drowns me, makes me wanna fly!

Siinäkö syy, että uskalsin vihdoin ostaa Hulluilta päiviltä lentoliput Berliinin. Kyllä siinä meni taas pari päivää selvitellessä, mahdunko koipeni kanssa koneeseen istumaan vai pitääkö minut pakata ruumaan matkatavaroiden kanssa. Autolla laivaan vaihtoehtoakin jo harkittiin, mutta yli kaksi vrk laivassa - ei kiitos.

Sitten kuva 2/100 happy days


Kyseessä ei ole kahvi, vaan paikka - Robert's Coffee Itäkeskuksen Stockmannilla. En voinut ottaa kuvaa väenpaljouden vuoksi, joten varastin tuon heidän facebook-seinältään. Vaikkei varsinaista ruokalistaa ole, niin arkisin on tarjolla keittolounas, joita nykyisin suosin. Syömiset ja juomiset eivät sinänsä ole niin merkityksellisiä, vaan se hyvä palvelu. Nuoret naiset ovat aina niin hyväntuulisia ja ystävällisiä ja palvelualttiita, että se tarttuu väkisin asiakkaaseenkin. Eikä heitä tunnu haittaavan, vaikka juoksutan palvelemaan itseäni pöytään asti.

Tänään siellä vierähti pidempi tovi, kun aloin juttusille viereeni istahtaneen vanhemman rouvan kanssa. Ihan säästä aloitimme, mutta ostosten esittelyn kautta päästiinkin asiaan - käsitöihin :) Ei varsinaisesti kalenteriin kirjattu uutta tapaamista, mutta sovittiin jonain päivänä taas törmäävämme samassa paikassa.

Tämän 100 happy days -haasteen tarkoitus on ehkä vain esitellä kuva per päivä ilman näitä löpinöitä, mutta otan senkin vapauden omiin käsiini.

Onnellista viikonloppua!


1 kommentti:

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)