maanantai 27. toukokuuta 2013

Prinsessa Herne

Heips! En meinaa millään ehtiä kirjoitella tänne kuulumisia, vaikka paljon olisi kyllä kerrottavaa. On vain ollut niin paljon puuhaa. Lähiaikoina on tullut käytyä jopa kolmessa sisustusliikkeessä, olen väkertänyt koruja, ommellut, järkännyt kotitoria ym. Nyt kerron sunnuntaista, jolloin matkustimme oikein vieraalle paikkakunnalle Veikkolaan sisustuskirppikselle. Sain houkuteltua miehen kuskiksi, koska kirpparin järjestäneen Minnan miehellä on siellä liike, josta saa  mootoripyöriin ja mopoihin jos jonkinlaisia osia ja tarvikkeita.

Itse kirpparilla oli kyllä paljon myyjiä ja hyvää tavaraa, mutta ikävä kyllä aikainen lintu madon nappaa eli parhaat oli viety nenän edestä. Ostin vain muutaman euron vanhan jakkaran ja taalainmaan hepan ystävälle.

Upeimmat löydöt olisi ollut Minnan sisustusliikkeessä Pieni Juhlapuoti Vanilja. Sikäli että olisin heittäytynyt ihan villiksi :) Mutta nyt pidin kukkaron nyörit tiukalla, kun on viime aikoina tullut shoppailtua ihan liikaakin. Kaikki ihanuudet olisivat kyllä olleet juuri minun makuisia.

 Kuvat olen lainannut luvan kanssa puodin facebook-sivulta.
 
 
Minnalta ostin yhden kynttilälyhdyn ja tämän Mailegin kortin. Mieheni sanoo minua aina prinsessa herneeksi. En yhtään ymmärrä miksi :)
 
 
Kirpparilla kanssani oli Tiina, joka myös tykkää vanhoista esineistä, mutta niitä on kuulemma kertynyt nurkkiin jo ihan liikaa. Häneltä sain tämän telineen, jota ajattelin käyttää korujen esillepanossa. Täytyy ensin kokeilla miten toimii käytännössä, kun koruissani ei yleensä ole lukkoja, että miten ripustaminen onnistuu.
 
 
Eipä sitten muuta. Katsotaan jos jaksan huomenna esitellä valmistuneita koruja. Kivaa viikon jatkoa!2 kommenttia:

  1. Heippa Prinsessa Etanaelli :) Sen blogissani näkemäsi rintamerkin ostin jo viime vuonna, enkä tiedä onko semmoista Sirisanilla tulossa mukaan ensi viikonloppuna. Mutta laitappa pikaisesti hänelle viesti ja kysy onnistuuko semmoisen tilaaminen Helsingin Käsityökortteliin. Osoite on: sari (at) sirisan . fi

    VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)