sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Kirppislöytöjä ja kukkia

Pääsin pitkästä aikaa käymään kirppiksellä. Pitkin hampain mies lähti kuskiksi, kun yhdistettiin samaan reissuun vierailu anopin ja appiukon luona. Sadekuuro yllätti just, kun päästiin Citymarketin parkkikirppikselle, jossa myyjät alkoi kiivaasti pakkaamaan kamojaan. Ehdin ostaa pojille eurolla amerikkalaisen jalkapallon, siis sellaisen soikion. Itsepalvelukirppikseltä teinkin sitten löytöjä itsellenikin.


Vanhoja sisustus- ja askartelulehtiä  - eihän kauniit kuvat ja hyvät ideat vanhene.

 
Sitten löytyi Arabian vanha lasten kuppi Mikin ja Minni Hiiren kuvilla. Tähän sarjaan kuuluisi myös muita osia ja ihan krakeloitunutkin on ja särökin löytyy, mutta maksoi vain pari euroa.
 
 
Koska laukussani on aina nenäliinoja, ostin niitä varten tällaisen hauskan pussukan.
 
 
Samalla törmäsin taas vanhaan tuttuun eli ihan.in tuotemerkkiin. Olen ostanut Naisten Joulumessuilla heiltä mm. passiin kankaiset suojakannet. Heti kotiinpäästyä piti käväistä heidän nettikaupassaan, josta jo tilasinkin pari tuotetta, mm. sammutuspeitteelle nätimmän suojuksen kuin se iänikuinen punainen. Kirppiksellä vaan oli tuotteet paljon halvempia. Mielestäni jopa liian halpoja käsintehtyjen tuotteiden hyvään laatuun nähden. Ihan.in käyttää materiaaleina kierrättettyjä kankaita. Tässä vielä pari esimerkkiä nenäliina- ja puhelinpussukoista.
 
 
Siinä ne sitten olivatkin, ei siis kovin kummoiset ostokset. Piti soittaa mies hakemaan minut anopille syömään. Siellä kuvasin pihaa, joka on ihan skillojen peitossa. Ja on siellä levinnyt myös liila kukka, jota en tunnista. Jos joku tunnistaa, niin jakakoon tietonsa, kiitos.
 

 
Kotiin tultiin Plantagenin kautta. Nämä ei kyllä riitä vielä mihinkään, ovat vasta pisara meressä :)
 
 
Hyvää viikon alkua!


2 kommenttia:

  1. Ihanat Minni ja Mikki kupit! Minäkin teen aina lehtilöytöjä kirppikseltä.

    VastaaPoista
  2. Nonna, kyseessä on ikävä kyllä vain yksi kuppi, Mikki ja Minni samassa kupissa. Lehdet myös menee hyvin kaupaksi kirppiksellä, olen huomannut.

    VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)