keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Ihan.inta postia

Postiluukun kolahdus ja nykyisin postilaatikon tyhjennys ovat aina olleet yksi päiväni kohokohdista. Nyt pystyn jo itse käymään laatikolla, mutta kun se ei onnistunut, patistin sinne pojat heti koulusta tultuaan. Voi sitä jännitystä, että tuleeko sieltä mukavia vai vähemmän kivoja lähetyksiä. No tänään tuli oikein urakalla erityisen ihanaa postia.

Ensinnäkin sunnuntaisen kirpparilla käynnin innoittamana tilaamani tuotteet ihan.in -nettikaupasta. Tosi nätti suojapussi sammutuspeitteelle. Luulen, että on paras kiinnittää tuosta renkulasta riippumaan (mukana tuli ruuvikin), niin peitteen saa tarvittaessa paremmin repäistyä ulos. Samanlainen tarrakiinnitys on alareunassa kuin alkuperäisessä pussissa.


Kumman sinä valitsisit?
 
 
Samasta paikasta tuli myös reilunkokoinen pussukka. Näitähän ei naisella voi koskaan olla liikaa.
 
 
Näiden ihanuuksien lisäksi postipoika kerrankin toi tilaamani lehdet, Annan ja Kodin Kuvalehden, ajoissa ja juuri sopivasti helatorstaiksi. Olen alkanut ratkomaan lehdistä ristikot heti ensimmäiseksi ja olen jopa monta kertaa osannut täyttää ne kokonaan. Innoissani lähettelen ratkaisut lehtitaloille, mutta ei ole tähän mennessä lykästänyt. Toisin kävi blogiarvonnassa! Voitin nimittäin Valkoisen lumoissa -blogista mahtavan upean kirjan Unelmien piilopaikka. Mukana vielä kaunis kortti Merviltä, kiitos:)
 
 
Kirja on tosi isokokoinen ja siinä kerrotaan kesäpaikan rakentamisesta ja kesäelämästä upeiden kuvien kera. Eikä olisi voinut tulla parempaan ajankohtaan. Mies oli nimittäin tänään ollut yhteydessä mökin toimittajaan, mutta projekti jää odottamaan ensi kevättä. Onpahan aikaa suunnitella. Meillä on kyllä käytössä appeni 45 vuotta sitten rakentama pikkuinen mökki, mutta se on luokattoman huonossa kunnossa eikä kannata remontoida.
 


Kirjassa ollaan paljon pihalla ja siellä minäkin olin tänään. Istuttelin kesäkukkia ruukkuihin; tähtisilmiä ja laventeleita.Ja parhaat päivänsä nähneisiin amppeleihin siniviuhkoja.
 
 
Kukat loppuivat kesken, mutta kirjan hakureissulla poikkesin kylämme kukkakaupassa. Kauppias toi kukat myöhemmin kotiin, koska ne eivät olisi mahtuneet kyytiin. Istutus jää huomiseen ellei luvattu sade ole kovin rankkaa.
 
Hyvää helatorstaita!1 kommentti:

  1. Kiva kun kirja tuli perille. ;)Kattelin laventeleja Lidlissä, enkä ostanut, höperö... No täytyy kattoo perjantaina jos niitä olis vielä. Oi, ihania juttuja tuolla Ihan.in -puodissa. Mukavaa Helatorstaita!

    VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)