tiistai 28. toukokuuta 2013

Lovely goddes ja muita koruja


Tämän aurinkoisen päivän vietin melkein kokonaan pihalla. Mitä nyt sain yllätysvierailulle kummipoikani tyttöystävänsä kanssa. Heidän lähdettyään menin jatkamaan hommia ja tulin sisälle vasta kahdeksan jälkeen, kun en malttanut millään lopettaa, vaikka kroppa pani jo kivuliaasti hanttiin.

Viime perjantaina innostuin värkkäämään pitkästä aikaa koruja lähenevää kotitoripäivää varten. Innoissani näpersin vielä yön tunteina ja lopetin vasta kahdelta. Kehitin uuden mallinkin kaulakorulle. Nämä tuotokset poikkeavat väreiltään tosi paljon, koska yritän aina välillä saada käytettyä pois ylijääneitä materiaaleja. Ensin muutama rannekoru.

makeanveden helmiä ja kaksi ametistia

lasihelmiä

kissansilmä lasihelmiä

lasihelmiä

Sitten yksi avain/kulkukortti-koru, joita pitäisi tehdä enemmän, mutta taitaa materiaali eli nuo hopeoidut renkulat loppua. En viitsi tilata uusia vielä, kun helmiä on niin paljon varastossa.

lasihelmiä

Yksi "perinteinen" eli rukousnauha-tyyppinen kaulakoru sinisistä fasettihiotuista lasihelmistä. Tämä oli ollut jo jonkin aikaa keskeneräisenä, vasta nyt sain valmiiksi.

lasihelmiä

Tein myös yhden pelkän riipuksen isosta kirkkaasta lasihelmestä, jota voi pitää pitsinauhassa tai vaihtaa helposti ketjuun, joihin yleensä näitä riipuksia laitan.


Viimeisenä uuden malliset kaulakorut, joihin sain idean noista pitkulaisista laatoista, joissa on kaksi reikää. Ne kuuluivat entisessä elämässään, ei kovin kauan sitten, rannekoruun, jonka ostin ihan tätä tarkoitusta varten. Nuo helmet eivät ole luonnossa yhtä kirkkaita ja räikeän värisiä kuin kuvassa.

makeanveden helmiä


lovely goddes


haukansilmä kvartseja


gorgeous
 
Tälläiset tuli, saapa nähdä mitä seuraavaksi. Nyt unten maille. Öitä!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)