tiistai 2. huhtikuuta 2013

Ameriikan tuliaisia

Perheeni eli mies ja pojat kotiutuivat Miamista viikko sitten. Heidän pyykkinsä olen saanut jo pestyä, mutta tuliaiset ovat vielä jonkin verran levällään ja etsivät paikkojaan. Oli kyllä ihanaa saa perhe kotiin, vaikka ei olisi tuliaisia tullutkaan :) En nimittäin saanut oikein nukuttua, kun toiset olivat maailman äärissä. Vaikka tekstiviestit lensivät, niin silti olin huolissani. Oli minulla kyllä kaikenlaista ohjelmaa kotonakin, ystävät piipahtelivat kyläilemässä ja kävin jopa Kansallisoopperassa kuuntelemassa ja katsomassa Figaron häät.

Yhtään ei harmittanut, vaikken päässyt reissuun mukaan. Floridassa oli kuuma, enkä olisi voinut uida tai ottaa aurinkoa saati, että olisin jaksanut/pystynyt istumaan lentokoneessa niin pitkään. Pääsin kuitenkin nojatuolimatkalle kuvien kera. Ja ihanien tuliaisten, jotka tuntuu siksikin ihanilta, että tiedän mieheni inhoavan mitä tahansa shoppailua. Paitsi Motonetissä tai Puuilossa :)


Nämä korutarvikkeet ovat jättimäisestä askartelutarvikeliikkeestä. Eivät ehkä ole ihan mun tyylisiä, mutta ne on suurella rakkaudella valittuja. Kertoo miehestäni, että hän tietää kyllä minun tekevän koruja ja siis näkeekin sen, mutta ei niin kiinnitä sivuseikkoihin huomiota, kuten mitä materiaaleja käytän. Eiköhän noistakin jotain synny, kun vähän makustelee.


Karkkia tuli järkyttävä määrä, eikä kuvassa ole edes kaikki. Maitotölkin näköisessa purkissa olevien Whoppers suklaapalleroiden kuvittelin olevan herkullisia, mutta eivät olleet. Kuten ei muutkaan suklaat. Kyllä Fazer tekee parempaa. Erikoisin makukokemus oli avaruus-jäätelö, jota olivat ostaneet Kennedy Space Centeristä. Se oli kai pakastekuivattua tms. marengin oloista ja ihan pahvin makuista.

Aivan ihanat on nämä UGGin karvaiset kumitossut. Ja oli mielestäni kohtuuhintaisetkin, mikä on sinänsä yllättävää, että ovat USAssa kuitenkin tuontitavaraa.


Sain myös ihanan käsilaukun, joka oli niin törkeän kallis, etten kehtaa sitä edes täällä esitellä. Jaksaa taas odotella omia reissuja. Parin viikon päästä lähden ekalle ulkomaanreissulleni melkein puoleentoista vuoteen, nimittäin Tukholmaan. Haluan nähdä siellä Fotografiska -museossa Henri Cartier-Bressonin näyttelyn. Jos laiva ei hirveästi keinu, niin jaksan ehkä könkätä siellä kyynärsauvojen kanssa, mutta otan myös pyörätuolin mukaan. Kaupungille en jaksa lähteä koikkelehtimaan, mutta valokuvataiteen museohan on ihan siinä Viking Linen terminaalin kupeessa, jonne mieheni jaksaa mut tyrkkiä. Siitä reissusta sitten myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Aivan ihatuttavia tulkiaisia, ja jos kaikki ei maistukaan niin kovin hyvältä niin tärkeintä on, että sinua on siellä kaukana ajateltu lämmöllä kun niitä on hankittu!

    VastaaPoista
  2. Nimenomaan Mummo, olet niin oikeassa. Tervetuloa lukijakseni, toivottavasti viihdyt. Koska et varmaan jaksa kahlata kaikkia juttujani läpi, niin kerrottakoon, että aloin käyttää tunnisteita vasta äskettäin, enkä saanut lisättyä niitä alkuaikojen kirjoituksiin, joten jos joku tietty aihe kiinnostaa, niin kannattaa otsikoiden mukaan yrittää päästä jäljille.

    VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)