tiistai 30. huhtikuuta 2013

Milavida ostokset

Älkää nyt ihan kyllästykö, mutta vielä kerran palaan Milavidaan, kun kerran lupasin ne shoppailut esitellä. Kirstulan Vanha Puoti oli mukana kahdella pikkuisella nurkkauksella, joista molemmista löysin tuomisia kotiin.


 
Puuastiassa on pilkottu rosollia pieneksi ja nostettu sitten seinälle roikkumaan. Siksi astia on sisältä ihan kulunut. Lankarullan ostin äidiltä saamani rukin siihen härveliin, jonka nimeä en muista. Vanhat sukkulat on jotenkin aina viehättäneet minua. Amsterdamin hamppumuseossakin minua kiinnosti eniten hamppukankaan kudontaan käytetyt tarvekalut.
 
Pellavainen Friends Forever -kännykkäpussi on Amalias Hemin Terhin ompelema. Vanha virttynyt aasi oli niin hellyyttävä, että pakkohan sille oli antaa uusi koti.


Mitähän sieltä Antik Helenin paketista oikein paljastuu?


Ta daa, tällainen pikkuruinen lokerikko, jonka voi ripustaa myös seinälle. Ajattelin säilyttää siinä korutarvikkeitani.


Ja mitäs muuta? Pitsilahjepöksyjen ja laventelin lisäksi ostin yhden toisen viherkasvin, jonka nimeä en muista. Sitten Greige-lifestylen kortteja Kerttu kissasta ja muista söpöyksistä.


Tämä olikin kuulemma viimeinen kerta Milavidassa, mutta seuraava vastaava antiikki- ja sisustustapahtuma järjestetään ensi elokuussa Tampereen Hämeenpuistossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)