maanantai 29. huhtikuuta 2013

Milavida-raportti

 Sen verran palaan vielä eiliseen junamatkaan, että piti sekin tarkkaan miettiä, että millä paikalla pystyn tönkön jalkani kanssa istumaan. Varasin sitten "vastakkaisen paikan" eli sen missä 4 istuinta on vastakkain välissään pöytä. Ajattelin ja toivoin, ettei vastapäätäni istu ketään, jotta voin pitää jalkaani penkillä. Menomatkalla se onnistuikin hyvin, mutta tullessa ei, jolloin onneksi sain ostoskassini tueksi jalan alle. Viihdykkeenä minulla oli neuletyö, josta tulee poncho Virpille eli toiselle Milavidan ihanista puuhanaisista.

Lankana Sublime organic merino wool dk

Helsingistä lähtiessä oli pilvistä ja melko kylmää eikä säätila odotuksistani huolimatta kovin paljon Tampereella lämmennyt, vaikka aurinko välillä pilkahtikin. Siellä nimittäin ripotteli vähän lumihiutaleitakin. Milavidan puutarhaan putiikkinsa pystyttäneet myyjät olivatkin varustautuneet toppavaatteilla. Kyllä minäkin siellä tarkenin värjötellä, kun Virpi tarjosi lämmikkeeksi kahvia ja voikkaria. Kiitos Vippe <3


Ikävä kyllä kuvat on melko hutiloiden näpsäisty kännykällä, koska halusin jättää kassiini tilaa ostoksille ja jätin oikean kameran kotiin. Lisäksi kyynärsauva roikkui toisessa kädessä, jollei rämähtänyt maahan/lattialle. Hienoja kuvia löytyy muista blogeista :) Yläkuvan valkoiset pitsireunus-pöksyt ostin Mirantikista kylppärin verhoksi.Moni myi kukkia, mutta erityisesti niitä oli tarjolla KukKivat Home & Deco -osastolla. Nyt olikin aika siirtyä sisätiloihin lämmittelemään ja moikkaamaan muita tuttuja, joihin olen tutustunut niin Naisten Joulumessuilla Wanhassa Satamassa kuin Friends Forever -reissuillakin.Sitten vähän valoisampi kuva My Country Homen, Mirantikin ja Amalias hemin ihastuttavalta yhteisosastolta.

 
Antik Helenin Heidiltä ostin suloisen pikkulokerikon, vaikka osastolla olisi ollut paljonkin ihanuuksia, jotka olisin voinut kotiini tuoda, kuten esimerkiksi valkoinen keinuheppa. Olisiko pitänyt ratsastaa sillä kotiin? :)
 


 
Pennin ja Lillin Minnalta ostin vain edellisen postauksen laventelin ja sille pussukan, vaikka hänellä on myös vaikka mitä ihania jutskia, kuten kuvasta näkyy.
 
 
Nyt en ehdikään esitellä ostoksiani, pitää kuivata hiukset ja tehdä lähtöä jousiammunta harjoituksiin.  Ne olen jo kuvannut, mutta esittelen myöhemmin illalla tai huomenna. Tässä viellä Näsilinnan katolla värjöttelevä pulska varis.
 
 
Heips!
3 kommenttia:

  1. Nyt täytyy päästä Tampereelle! Ihania kuvia, kiitos täsät sateisen päivän piristyksestä

    VastaaPoista
  2. Olipa kaikkea ihanaa tarjolla. Hauskaa vappua!

    VastaaPoista
  3. Paljon muutakin oli tarjolla:) Hyvää Vappua myös teille!

    VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)