perjantai 15. elokuuta 2014

Bloggarit kirppistelivät

Ennustettua sadetta uhmaten kymmenkunta bloggaajaa kokoontui eilen illalla Cafe Latte Spiritin pihapiiriin kirppistelemään. Meitä hemmoteltiin valmiiksi kootuilla telttakatoksilla, joten tavarat oli helppo laittaa esille. Eikä sitä vettä sitten tullutkaan, mutta asiakkaita sitäkin enemmän :)Puodinkin ovet olivat avoinna koko tapahtuman ajan ja asiakkaat saivat käydä siellä sovittelemassa kirppislöytöjään.


Jotain aunista ja arkista -blogin Satu-Maria järjestelee pöytäänsä. Taustalla Etanaellin kojua valmistellaan ja kirppiksen eka asiakas joutui (pääsi) sinne heti avuksi kanniskelemaan tavaroita. Ensimmäisenä hän myös pääsi kantamaan ostoksensa autoon :)Frida Koti kaupungin laidalla -blogista siellä laittaa tavaroita esille.


Etanaellin elämää ja Mallikelpoinen -bloggarit jakoivat teltan, jonka oli ystävällisesti meille lainannut Pienet Sydämet. Kiitos Tuija!


Nämä vanhat aarteet ovat/olivat ystäväni kätköistä peräisin. Tuolla takana näkyvän LONG BEACH -kyltin lunastin häneltä itselleni. En vaan muistanut ottaa parempaa kuvaa, mutta ehkä sitten, kun se on päässyt mökkimme seinälle. Jos olet kiinnostunut noista suomenkielisistä tienviitoista, ota yhteyttä tuula@etanaelli.fi.


Tässä Etanaellin pöytä, jonka jaoin siis ystäväni Tiinan kanssa. Minulla taisi olla mukana enemmän vaatteita kuin pientä sälää, mikä oli sinänsä hieman hävettävää. Kuinka paljon voi yhdellä ihmisellä olla turhia vaatteita? No ainakin niistä löytyi uusi asukokonaisuus yhdelle leidille, joka saapui kirppikselle aivan eri asussa kuin missä lähti pois - alakuvassa sydämen sisällä :)Kuten kuvistakin näkyy, ihmisvilinä oli ilahduttavan runsas :) Yläkuvassa tutkitaan My Villa May ja Apinalandia -bloggareiden Hanniksen ja Nonnan myyntipöytää. Alla oikealla taas jonotetaan kirppiksen muonituksesta vastanneen Safkalan herkkuja ja siinä vieressä suuren vaahterapuun alla teltan jakoivat Esmeralda's ja Koti kaupungin laidalla.
One Little Ragdoll ja Home is where the heart is -blogaajat valmiina palvelemaan asiakkaita.Mersia näperrykset ja Jotain kaunista ja arkista mahtuivat saman katoksen alle. Kaupankäynnin lisäksi järjestimme keräyksen HOPE-yhdistykselle. Olin jo etukäteen ehdottanut bloggaajille, että voisivat sitten pakata etenkin ylijääneet lasten- ja nuortenvaatteet, lelut, pelit ja kodintarvikkeet valmiiksi. Tänään sitten kuskasinkin autolastillisen tavaraa yhdistyksen varastolle Helsingin Herttoniemeen, josta ne lahjoitetaan eteenpäin vähävaraisille lapsiperheille. En älynnyt ottaa kuvaa autosta, mutta oli varsinainen palapeli saada tavarat sisälle. Muutama pala jäi yli, joten piti tänään tehdä uusi reissu Leppävaaraan, jotta sain sieltä pois oman rekkini ja myyntipöytäni sekä yhdet lastenrattaat muunmuassa. Eli uusi reissu myös HOPEen ensi viikolla :)

Omasta puolestani lämpimät kiitokset Leealle ja hänen äidilleen tapahtuman järjestelyistä sekä  kaikille mukana olleille ihanille leideille blogiensa takaa ja mahtavan hyväntuulisille asiakkaille, joita eivät myöskään ennustettua sadetta pelästyneet <3
Paikalla piipahti monen ystäväni lisäksi myös karvainen kansikuvamallini Ilpo :)


Vaikka kuvat näyttävät melko pilvisiltä, niin sade pysyi poissa ja tunnelma oli mukava ja iloinen, välillä jopa riehakas, kun asiakkaat penkoivat jo kerran myytyjä ostoksia toistensa kasseista :)

Hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Lämmin kiitos sinulle tästä hienosta jälkityöstä HOPElle asti! Nähdään taas!

  VastaaPoista
 2. Olipa hieno postaus. <3 Ja ihania kuvia. Kovasti harkitsin eilen tuloa, mutta tiesin sen merkitsevän rahan menoa ja jätin sitten asian sikseen. Mutta joku kerta kyllä vielä tulen, näyttää niin ihanalta ja hienosti järjestetyltä tapahtumalta ja taatusti ihanaa kamaa. :)

  Kivaa viikonloppua toivottelee Tiia

  VastaaPoista
 3. Hienoja kuvia ja mukavaa, että tilaisuus oli onnistunut. Itse en tällä kertaa päässyt mukaan, en myymään enkä edes ostoksille. Terkuin Riitta / nuppuhome

  VastaaPoista
 4. Pahotteluni Nonna, Tiia K ja Nuppu Home, että vastaaminen on jäänyt, mutta haluan vain muistuttaa, että hyvien kokemusten ansiosta Leea järjestää varmasti uusia bloggari-kirppiksiä, joten ensi kerralla toivottavasti tavataan siellä :)

  VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)