tiistai 27. elokuuta 2013

Voittaja on selvilläPahoittelen, että tuloksen julkistaminen venyi näin myöhään. Tietotekniset ongelmat jatkuvat edelleen. Tarkoitushan oli saada selville, mikä on kuvan vekotin. Aika moni oli käynyt kisaa kurkkimassa, mutta ilmeisesti palkinto ei ollut tarpeeksi houkutteleva, kun osallistujia oli niin vähän. No, omapahan on harminsa, kun lippapiposta tulee ensi talven hitti ;)
Kuten kolme osallistujaa tiesivät, kyseessä on partaterien teroitin. Taputukset tietäjille! Heidän kesken arvottiin ensimmäisenä PÄÄpalkintona aito Etanaellin neuloma lippapipo. Onnettarena toimi vanhempi poikani.


TA TA DAA - voittaja on:

Anonyyminä esiintynyt Siv - ONNEA!

Valitse seuraavista väreistä haluamasi yhdistelmä, jos haluat lippapiposi tupsun kanssa. Kuvan pipot ovat valmiina, mutta voin neuloa myös toiveesi mukaisen pipon noista väreistä, tupsulla tai ilman. Poikkeuksena ensimmäinen harmaansävyinen, joka on luomumerinovillaa, jota ei ikävä kyllä saa enää mistään.


Toisena palkintona arvottiin Etanaellin värkkäämä kaulakoru, jossa hopeoidussa palloketjussa on riipuksena iso akaatti-pallo. Ketju on pitkä, noin 75cm, joten sen voi pujottaa pään yli ja riipuksessa papukaijalukko, joten sen voi halutessaan siirtää toisenlaiseen ketjuun tai nauhaan.


Korun saa omakseen anonyymi Muumimamma - ONNITTELUT!
Palkinnon saajat ovat hyvät ja laittavat yhteystietonsa osoitteeseen etanaellinelamaa@gmail.com.
Kiitokset kaikille osallistujille.


Minun piti vielä esitellä tässä yksi grafiikan työ, jonka kuvasin vierashuoneessamme samalla kuin pipot, mutta kuva ei suostunut ilmestymään muistitikulta tänne bloggeriin, vaikka nuo muut kuvat suostuivat. Esittelen sen siis myöhemmin.

2 kommenttia:

  1. Onnea voittajille! Kyllä vähän kirpaisi, kun jäi tuo lippapipo saamatta, pinkki oli ollut mulle ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia! Ihanaa voittaa joskus jotain!

    t. Siv

    VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)