maanantai 26. elokuuta 2013

Sisustuskirppiksellä

Heips! Yritin jo eilen naputella tämän kännykällä, mutta kuvien lisäys ei onnistunut, joten olisi ollut tylsä tarina ilman kuvia. Läppärini on huollossa (kiintolevy mäsänä, toiv. saivat kuvat pelastettua) ja yritän nyt miehen työhuoneessa saada jotain aikaan. Hidasta on, kun piti käydä etsimässä johtoa yläkerrasta kuvien siirrtämiseksi kännykästä ja muutenkin ohjelmat toimii tässä ihan eri tavalla kuin omassa koneessani.

Pieni Juhlapuoti Vanilja järjesti eilen parkkipaikallaan Veikkolassa kirppiksen pelkästään sisustustavaroille. Olin luvannut mennä ystäväni seuraksi hengailemaan paikalle, kun ajattelin ensin, etten raaski luopua mistään. Innostuin sitten kumminkin kaivelemaan kaappien perukoille käyttämättä jääneitä romppeita myyntiin. Mies oli taas tyytyväinen, kun joutui kuskiksi sunnuntai-aamuna klo 8 ;)


Siihen aikaan oli vielä melko vilpoista, mutta luvassa oli aurinkoinen ja lämmin päivä. Mahtava päivä tulikin! Myyjiä oli paikalla runsaasti ja asiakkaitakin riitti ja silti tilaa oli reilusti. Meidän kamppeet teki tosi hyvin kauppansa. Asiaa auttoi, että hinnoittelu oli kohdallaan. Minulta sai halvalla niin Iittalaa kuin Riviera Maisonia - menivät ensimmäisinä :) Minulla oli pienempää sälää astioista tyynyihin ja kamullani oli myös isompia huonekaluja, jotka kaikki meni. Minä autoin osaltani, kun ostin häneltä muutaman jutun jo lähtiessä heidän pihallaan:) Ja taas mies taputti käsiään!

Vähän turhahan näitä on enää esitellä, mutta tällaisia ihanuuksia ystävälläni oli tarjolla. Kuvat on taas huonot, mutta älkää antako sen häiritä. Aurinko häikäisi ja vaikka tässä pyörittelin kuvaa nukensängystä, aina se tulee väärinpäin.
Tähtinauhan kaivoin somisteeksi ystävän kamojen seasta.


Ihan mahtavaa oli, että muutamat ystäväni olivat ajelleet paikalle ja hienointa oli tavata monen vuoden jälkeen kasvotusten yksi vanha ystävä, jonka kanssa olemme kyllä facebookin kautta pitäneet yhteyttä. Joskus sitä elämä vaan vie eri suuntiin ja tuo jokaiselle omat kuviot.

Pitihän se taas käydä kurkkaamassa puodin tarjontaa. Tässä teillekin makupaloja.
Tästä jutusta tulee nyt hyvin sekalainen, koska olen huomannut, etten aina ehdi kertoa kaikkea haluamaani sitä mukaa, kun tapahtuu/tulee mieleen, joten ne on niputettava samaan pakettiin. Nyt kun omppukausi on aluillaan, muistuttaisin teitä tästä klassikkoherkusta eli omena-kaura-paistoksesta, jota meidän pojat on jo ehtineet kysellä. Pitihän se kirppiksen jälkeen ajella ukin ja mummin puita ravistelemaan.Herkuttelun jälkeen voi sitten pyyhkäistä suupielet tällä aivan ihastuttavalla talouspaperilla. Nimittäin Virkkuukoukkusen  hyvän mielen lausahdukset ovat nyt päässeet ilostuttamaan Lotuksen (muistaakseni) uusiin talouspaperirulliin. Oli ihan pakko ostaa uusi paketti, vaikka mies oli juuri ehtinyt ostaa - pelkkää valkoista paperia :)


Koska Minttu on liittynyt uudeksi lukijakseni, saan tilaisuuden toivottaa hänet tervetulleeksi kertomalla, miten iloiseksi Minttukarhu minut saa lähes joka päivä, kun löydän hänet mitä ihmeellisimmissä asennoissa mitä ihmeellisimmissä paikoissa olohuoneessamme. Selvästi (esi)teini-ikäiset poikamme ovat ottaneet karhun omakseen, olenhan yllättänyt heidät sylityksin useaan kertaan :)Kuten Minttukarhu, niin  meidän sohvatyynytkin ovat useimmiten ihan miten ja missä sattuu, yleensä  eivät edes sohvalla. Äitikarhun tapaat varmasti ensi lauantaina Kampin Käsikyökorttelissa, jonne minäkin olen kovasti menossa. Siellä tulee olemaan esillä ihan mieletön kirjo taitavasti tehtyjä käsitöitä.


Huomenna selviää sitten kilpailun voittaja. Jännittäkää siihen asti!
5 kommenttia:

 1. Kiitos kun pääsin kurkkimaan sinun kirppikselle! Aivan ihania tavaroita ja voi kun olisin päässyt katsastamaan Riviera Maisonit. Kiitos myös, kun olet linkittänyt blogini listallesi! Ja onpa Minttukarhu taipunut huisiin asentoihin :)

  VastaaPoista
 2. Blogisi oli kiva löytö, jäin heti lukijaksi kun tänne tulin tutustumaan. Hauskaa nähdä Minttukarhu uudessa kodissaan :)

  VastaaPoista
 3. Linkitin muuten blogisi FB:ssa, toivottavasti ok? Kivoja blogeja on ilo suositella muillekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei haittaa Minttu yhtään. On mukavaa, jos voin ilahduttaa muitakin jutuillani :)

   Poista
 4. Oli tosi ihanaa nähdä noin 17 vuoden jälkeen. Ja hyvä kun mainostit tätä sisustuskirppistä, vaikka ei paljon osteltukaan oli mukavaa käydä, varsinkin kun oli niin lähellä kotia.

  t. Siv

  VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)