tiistai 20. elokuuta 2013

Mikä tämä on? - Kuka arvaa/tietää?

 
Nyt on vuorossa tämän blogin historian ensimmäinen kilpailu! Kyseessä ei ole pelkkä arvonta, vaan arvaus/tietokilpailu :) Pitäisi siis tunnistaa ylä- ja alakuvissa esiintyvä vekotin. Sen koosta antaa vinkkiä alta pilkottava normikokoinen käyntikortti. Kukaan, jolle olen härpäkettä esitellyt, ei ole vielä tiennyt, mikä on sen tarkoitus. Jos jonkinlaisia arvauksia on kyllä esitetty ja odotan niitä innolla teiltä.
 
Kommentoikaa siis tähän tekstiin arvauksenne ja reilua olisi, jos kukin esittää vain yhden arvauksen. Mitään ylimääräisiä lipukkeitta ei saa liittymällä lukijakseni tai linkittämällä kilpailua omaan blogiinsa tai facebookiin, mutta se ei ole myöskään kiellettyä. Anonyymit laittaa sitten nimimerkin, jos haluavat lunastaa hienon palkinnon. Arvausaikaa on maanantai-iltaan 26.8. asti. Tiistaille mun kalenteri on ihan tyhjä, joten silloin julistan voittajan. Jos löytyy useampi tietäjä, niin silloin voittaja arvotaan. Tässä lisäkuvia tunnistamisen helpottamiseksi: 
Ja se palkinto, jota kaikki himoitsevat :) Se on tietty Etanaellin omin pikku kätösin neuloma lippapipo pakkastalvea varten, tupsulla tai ilman - voittaja saa valita, myös itse pipon kuin tupsunkin värin. Kuvassa olevien lisäksi värivaihtoehtoja on tällä hetkellä vaaleamman sininen ja rusehtavan punainen. Materiaali on 90% alpakkaa, 10% puuvillaa. Koot ovat mitä ovat, joko pienempään tai isompaan päähän :) Eiköhän jokaiselta löydy joku läheinen, jonka päähän pipo sopii. Mahdollisuuksien mukaan yritän toivomuksesta lähettää joko tai. Jokainen pipo on oma yksilönsä ja on oikeasti päässä tosi kivan näköinen, mutta mallipäät ovat koulussa ja kuvausjärjestelytkin vähän sinnepäin (ei Strömsöön).
 
 
 
 
Saatanpa laittaa mukaan myös jonkun  Etanaellin korun, mutta sen valitsen oman mieleni mukaan:) Ei kun arvauksia tulemaan!

10 kommenttia:

 1. Näyttää kyllä pastakoneelta....Mutta tuskin se se on. Mutta lukitsen kuitenkin tämän vastauksen!

  VastaaPoista
 2. Ei ole haisuakaan mikä minimankeli/kankaanleimasin on kyseessä. Pinkkiä pipoa tavoittelen sopii couperosa poskiini talven tuiskeessa erinomaisesti.

  Vanhanaikainen sanomalehden leimasin/kirjoitin? ÖÖöööö?

  Mahtava arvonta ja erittäin viheliäs kysymys. :)

  VastaaPoista
 3. Jäätelökone? Ei taida tärpätä... Mutta jotain sillä pyöritetään, pastakone voisi olla hyvä vaihtari jäätelölle. Onko minää saannsia lohdutuspalkinnoksi, jos menee ihan metsään ;)

  VastaaPoista
 4. Mäpä tiiän mikä se on, ainakin luulen tietäväni! Se partaterän terotin!

  Tiedoksi mulla on aika iso pää!

  t. Siv

  VastaaPoista
 5. Sain palautetta, että vain yksi arvaus per henkilö. Mikä erittäin harmittava takaisku. Lukitsen siis vastaukseksi Sanomalehden leimasin... On kyllä aika pieni ja mua itseänikin arveluttaa kovasti tämä vastaus. Parempi vastaus ehdottomasti olisi joku muu, mutta tällä mennään.

  Voin pölliä tyttöjen pipot, jos en voita. :) Hahaa.

  VastaaPoista
 6. Näyttää kovasti joltain pankin kuittileimasimelta.

  t.Tiina P

  VastaaPoista
 7. Veikkaan, että liittyy käsitöihin ja tällä lankaa karstoitetaan. T. Marita

  VastaaPoista
 8. Tämä laite liittyy sellaisiin vanhanaikaisiin parranajoteriin, joten arvaan että tämä on kone jolla niitä teroitetaan.

  VastaaPoista
 9. Laite teroittaa partakoneen teriä.

  T.Muumimamma

  VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)