keskiviikko 21. elokuuta 2013

Taas on maalattu - ja ajettu autoa

Muutaman päivän on tuossa pihalla kuivunut viimeisin maalausprojektini. Sen jakkaran jäljiltä kun jäi vielä valkoista maalia, niin päätin vihdoin sutia uudelleen tämän Ikean Moppe-lokerikon.

 
Kirjava väri on seurausta vuosien takaisesta kivien maalaamisesta lasten kanssa. Olin laittanut kertislautaselle eri värejä, kun maalasimme pihalla kiviä ja maaleja jäi sitten vähän yli ja tässä tulos. Lokerikko on ollut ihan esillä meidän kodinhoitohuoneessa :) Siellä säilytetään kaikenlaista pientä tilpehööriä ja nyt se sopii vähän paremmin muuhun sisustukseen.

 
Maali muuten houkuttelee kovasti ampiaisia ja hauskasti tuohon kuvaankin on sattunut yksi. Seuraavaksi otan käsittelyyn tuon Tanskan Ledreborgin lifestyle-messuilta ostamani lasten penkin. Aion laittaa sen hyllyksi seinälle. Tuota kaappia en ainakaan toistaiseksi aio käsitellä mitenkään.
 
Sitten ihan toisenlaista asiaa. Olen nimittäin tosi pitkästä aikaa päässyt ajamaan autoa. Yli puolitoista vuotta tässä on vierähtänyt edellisestä kerrasta. Todella kärsimättömästi olen odottanut autoilua, koska en ole päässyt läheskään kaikkiin paikkoihin joihin olen halunnut, kun mies ei vaan millään ehdi ja voi kuskata joka paikkaan. Kyllä se on osaksi tuntunut vapaudenriistolta, kun ei ole voinut autoilla, varsinkin, kun olen aiemmin tottunut niin vapaasti liikkumaan. Enkä ole tykännyt invataxia tilata, vaikka kuntoutuksiin niillä on ollut pakko mennä.
 
 
Tällainen härveli mun autoon laitettiin Respectassa. Sama keppi toimii jarruna ja kaasuna ja on yhdistetty polkimiin tangolla. Lisäksi lattialle on laitettu korotus jalan alle. Käyttö ei ole super-hankalaa, mutta kyllä se totuttelua vaatii. Ensin sain asentajalta opastusta pienen ajokierroksen verran ja sen jälkeen lähdin huristelemaan Tuusulasta Hesaan - yksin! Olin TODELLA väsynyt, kun pääsin kotiin; hiestä märkänä, paikat jäykkinä, pää kipeänä. Illemmalla käytiin vielä lähikaupassa, kun mies ja pojat halusivat kyytiin, mutta oli kuulemma viimeinen kerta.
 
Tänään ajoin pienen, noin 10 km kierroksen ja kävin ystävän luona kahvilla ja taas sama juttu, koko ilta taitaa mennä toipuessa. Jaksoin sentään tulla blogiin kertomaan tästä suuresta käännekohdasta. Kunhan nyt pikkuhiljaa totuttelen, ennekuin pääsen vauhtiin.
 

Huom! Kuva otettu parkissa:) Muistakaa osallistua ed. postauksen arvaus/tietokilpailuun!
 


3 kommenttia:

 1. Ihana lipasto! Miksi omani on tylsästi yksivärinen oranssi?! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei kun pensseli käteen, Kaisa:) Nuo värit on sekoitettu ihan perusväreistä.

   Poista
 2. Lipastosta tuli kuin uusi - ja miten upeaa, että autoilu onnistuu. On todella mahtavaa, että löytyy asiantuntijoita, jotka osaavat keksiä siihen keinot

  VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)