maanantai 5. toukokuuta 2014

Talvi yllätti kevätmyyjäisissä


Siksi olenkin täällä untuvapeiton alla naputtelemassa tätä juttua eilisistä leipomo-kahvila N'Avetan kevätmyyjäisistä. Vieläkin paleltaa, hrrrrr.....

Onneksi tuo kuvan lumi/raesade ei yltänyt Sipoon Västerskogiin asti vai rajan taakse Helsinkiin :) Saimme kuvan varoituksena, että varautukaa keräämään kamppeet suojaan, mutta me saimme vain vähän vettä niskaan ja sekin tuli vasta ihan loppumetreillä. Eli ei haitannut muutoin lämmintä tunnelmaa, joka myyjäisissä vallitsi.

Kuvassa Kertun kotoilun virkatut tuotteet

Uskon, että meidän myyjien lisäksi myös kävijät nauttivat upeasta tunnelmasta viehtäävässä pihapiirissä. He taisivat nauttia myös makuhermoja kutkuttavista  herkuista kahvilan puolella, koska siellä tuntui riittävän jonoa koko päiväksi.Musiikillaan meitä viihdytti Kai Jämsä, joka esitti vanhoja hittejä ja niin muille artisteille ja kuin omille levyilleenkin säveltämiään biisejä.Tarjontaa oli lähes laidasta laitaan, niin kevään ja kesän juhlijoille, juhlien järjestäjille ja sisustajille, lapsia unohtamatta.


Etanaellinkin päätä lämmittämään lennähti Mersia designin - mikäs muu kuin sudenkorentopipo vaalean harmaana.


Polkkaponin Anna-Kaisan hymy ei kylmyydestä huolimatta hyytynyt :) Polkkaponi muuten järjestää kivaa toiminnallista ohjelmaa vaikka lasten synttäreille, vink vink.


Blå Villa oli tuonut mukaansa erilaisia betonista valettuja sisustusesineitä. Jännää, miten niin kovan materiaalin saa näyttämään herkältä.
Keppariharrastus on edelleen suosittua etenkin tyttöjen keskuudessa ja heidän heppakisoihinsa oli tarjolla esteitä ylitettäviksi. Näitä voi kysellä tuolta Blå Villasta.


Nooran nurkan ja Pitsilaatikon ahkerat naiset olivat mukana kaikenlaisten ommeltujen kassien ja pussukoiden, korujen ja korttien kanssa. Jos tarvitset kortteja kevään valmistujille, rippilapsille tai hääpareille, kannattaa kurkata Nooran blogiin, sillä hän tekee ihan parhaat kortit.


Uutuusmerkin Shyness tekstiilejä voi kysellä ainakin Villa Nokkosesta. Sieltä minäkin olen hankkinut kotiimme ihanat uudet pussilakanat.

Myös Living and Roomin tuotteita on kotiimme jokunen eksynyt :) Niitä oli markkinoilla esittelemässä Sari, jonka blogissa Casa Mimi on hyviä (lue parempia) ja yksityiskohtaisempia kuvia. Hän myös onnistui napsimaan kuvia juuri oikeaan aikaan, kun aurinko kävi näyttäytymässä meille.


Ja voi kökkö, olen vahingossa poistanut kuvan suosikki-keramiikkataiteilijani ja ystäväni Ritva Tuomisen uutuuksista, ihastuttavista pikku amppeleista, mutta yrittäkää tiirata niitä tästä jäljelle jääneestä otoksesta, vaikka nuo Pienten Sydänten somisteet ovatkin vähän tiellä.


Taustalla on TaavaNaisen koju, josta tässä parempi kuva.


Etanaelli pääsi pystyttämään korutelineensä Pienten Sydämien (vai pitäisikö taivuttaa Pienten Sydänten? Huom. olen kauhea kielipoliisi!) telttakatoksen alle, mutta tiedättehän: suutarin lapsella .... eli kuvia omasta pöydästä ei ole. Paitsi että nurkka siitä ja työkalut pilkottaa ao. kuvan reunassa :)
Tästä päästäänkin aasinsiltaa pitkin aiheeseen arvonta, joka järjestyy täällä blogissa tuotaa pikaa ja liittyy siis rautalangan taivutteluun. Kävin nimittäin joku aika sitten tutustumassa Tuijan työhuoneelle, jossa toimii myös Pienet Sydämet -puoti. Malttakaa hetki.

Nyt mukavaa viikonjatkoa!

PS. Kyllä, olen vieläkin peiton alla, yöpuvussa :) Tämän(kin) postauksen kanssa vierähti hieman pidempään, mutta puolustuksekseni mainittakoon, että naapurini kävi mittailemassa lipastoa, jonka olen aikeissa myydä hänelle. Sain nimittäin su-iltana sieltä Kasvihuoneilmiöstä himoitsemani vanhan kaapin, jota varten pitää tehdä tilaa.


Edit: Mikään vaan tämän jutun kuvista kelpaa numeroksi 25 / 100 HappyDays, paitsi ensimmäinen.


5 kommenttia:

  1. Säästä huolimatta oli lämmin tunnelma ja aivan ihania tavaroita. Kaksi kassillista sujahti meidän auton takapenkille. Oma koru heti tänään ranteessa, Maxin piano-ope saa omansa myöhemmin tällä viikolla : )

    maarit

    VastaaPoista
  2. Hienoa Maarit, että teit muitakin löytöjä kuin Etanaellin korut :) Kiva kun kävitte!

    VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)