tiistai 13. toukokuuta 2014

100 HappyDays kuvat 30 - 34

Nyt kävi se mitä vähän pelkäsinkin. Kun en joka päivä julkaise kuvaa haasteeseen, niin sitten unohdan koko asian, siis sen onnenaiheen.  En muista yhtään mitä tein tai mitä tapahtui viime perjantaina. Paitsi että mies ja pojat lähti mökille ja jäin yksin kotiin.

Olkoon se kuvan nro 30 / 100 HappyDays arvoista.


Vaikka lauantaina kävin Kartanon kevätpäivillä, niin koko kivaa päivää kuvatkoon tämä jalopelargoni, jonka ostin lauantaina, mutta vasta eilen istutuin ruukkuun.

Kuva 31 / 100 HappyDays


Äitienpäivästä voisi tietenkin olla vaikka miten hyviä kuvia herkullisesta, sänkyyn kannetusta aamiaisesta, hienosta lahjasta aina ravintolassa nautittuun päivälliseen, mutta totuus on toisenlainen eli

Kuva 32 / 100 HappyDays


Sain pizzan ihan sänkyyn asti kannettuna, mukana mökiltä poimitut valkovuokot. Ruusun lähetti paikallisen pizzerian omistaja :)

Äitini luona kuvasin hänet kukkivat apilansa, joiden lajeiksi selvitin kolmio- ja valkokäenkaali, mutta niitä kutsutaan myös onnenapilaksi.Eilinen eli maanantai oli oikeastaan aika huono päivä, mutta minua ilahdutti suuresti pojan saama kahdeksikko ruotsin kokeesta. Kyllä me siihen harjoiteltiinkin!

Kuva 33 / 100 HappyDays


Kuva 34 / 100 HappyDAys


Sain päivän parhaat naurut, kun olimme hankkimassa miehelle uutta pukua ja hän sovitti ensimmäistä vaihtoehtoa. Se oli ihan liian pieni, josta tuli mieleen vanha rippipuku. En naurultani tajunnut ottaa kuvaa, eikä mies olisi varmaan antanut sitä julkaistakaan. Siksi käytin googlen ehtymätöntä kuvamateriaalia.

No sopiva puku löytyi, hyvä niin. Lahkeet jäivät lyhennettäviksi, mutta ei ihan noin paljon kuin kuvassa. Hautajaiset on lauantaina ja seuraavaksi pukua tarvitaan kuun viimeinen päivä iloisemmissa juhlissa, häissä. Onneksi ei jäänyt vanhan puvun sovittamien viime tippaan. Miten se olikin päässyt kutistumaan sittten kolmen vuoden takaisten juhlien.

Itselläni on vielä pitkän mekon hankkiminen edessä. Tänään ei löytynyt vaikka useita sovittelin.

Hyvää yötä!
2 kommenttia:

  1. Hih, olipahan iloinen postaus. Onnea kasista ja mukavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Cilla :) Kivaa loppuviikkoa sinullekin!

    VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)