keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

Hindsbyn helmi - Sisustus Ometta

Lupasin esitellä tarkemmin viime sunnuntain vierailukohteen, Eilen iski päälle niin hirveä flunssa, ettei tässä paljon muuta jaksa, kuin sängyssä pötköttää - läppäri masun päällä. Illaksi on varattuna konserttilippu, toivottavasti kaikki ottamani dropit ja vitamiinit tehoaa, jotta jaksan lähteä.


Sisustus Omettaan ei välttämättä vahingossa eksy, ellei satu ajelemaan Sipoon sivuteillä. Vanhaan puunavettaan perustettu puoti sijaitsee omistajansa kodin pihapiirissä ja on avoinna vain viikonloppuisin. Kesäaikaan siellä on myös kahvila. Jos olet liikkeellä muina aikoina, kannattaa kysäistä etukäteen mahdollisuutta puodissa pistäytymiseen.


Niin puodin edustalle ulos kuin sisällekin on tehty asetelmia vanhoista esineistä. Itse kiinnitin niihin huomioni tietty ensimmäisenä, mutta ihan kaikki vanhat aarteet eivät ole myytävänä.Omettassa on tarjolla enimmäkseen pienempiä esineitä sisustukseen, mutta sieltä saa myös suosittuja vanhoja ikkunoita. Keskityin taas enemmän yksityiskohtiin enkä huomannut ottaa varsinaisia yleiskuvia puodista, mutta Sisustus Ometta käsittää kaksi huonetta, joita yhdistää pikkuinen "käytävä". Valikoima on siihen nähden melkoisen hyvä.

Käsitöitä on myös jonkin verran tarjolla, kuten villasukkia ja huopahiiriä.Puodissa somisteina olevat vanhat aarteet on todella hyvin säilyneitä ja kauniisti vanhentuneita.


Mutta on siellä siis uusiakin aarteita :)Meille kotiin ostin tuollaisen pienen krakeloituneen kannun, kun se sopii niin hyvin yhteen keräilemäni raku-keramiikan kanssa. Samankaltaisella tekniikalla kai tuokin on tehty, mutta on enempi sarjatuotantoa.

Tässä vielä muutama tunnelmakuva sisältä puodista ennenkuin siirrytään takaisin ulos. Mies oli siirtynyt sinne jo aikoja sitten :)Omettan vieressä on pikkuinen saunamökki ja kylpypalju, mutten kehdannut kuvata, kun ajattelin niiden olevan yksityiskäytössä. Luin vasta jälkeenpäin nettisivuilta, että ne ovat ihan vuokrattavissa pienen porukan käyttöön.Saatanpa käydä tuolla uudelleen :)


3 kommenttia:

 1. Kiva kun kävit, tosi kivoja kuvia. Tule ihmeessä uudelleen viimeistään kesällä kun kahvilakin on auki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, ilman muuta tulen kaffelle :)

   Poista
  2. Teillä on kivoja reissuja, täytyy joku kerta yrittää päästä matkaan mukaan.

   Poista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)