tiistai 18. maaliskuuta 2014

Cafe Latte Spirit

Vihdoin viimein pääsin tutustumaan ihastuttavaan Cafe Latte Spirit -lifestylepuotiin Espoon Leppävaarassa. En ole ihan varma, miksi kesti näin kauan päästä sinne, vaikka olen jo vuosia tiennyt paikan olemassaolosta ja kuullut siitä pelkkää hyvää.


 Lauantaina kuitenkin onnisti, kun tuppauduin miehen kyytiin hänen lähtiessään hakemaan sähkökaapelia mökkiprojektiin. Alkoi jo seinät kaatumaan päälle, kun flunssan kourissa on mennyt hukkaan monta aurinkoista päivää. Olin jo päätynyt jättämään väliin Helmiplaneetan Kirkkonummella, kun sinne on niin pitkä matka ajella ja talvikin oli tullut yön aikana takaisin.Mikä yllätys olikaan ensimmäisenä vastassa! Vuosi(kymmenten) takainen opiskelukaveri Maarit oli töissä ystävänsä liikkeessä, joka on kuulemma perustettu vanhaan kanalaan. Tuttuun tapaani minä hölösuu intouduin mainostamaan muille asiakkaille huhtikuun lopulle suunniteltua Friends Forever -sisustusreissua Ruotsiin.

En vaan voi olla käyttämättä tilaisuutta hyväkseni ja kertoa noista mahtavista matkoista, kun paikalla oletettavasti on sisustuksesta kiinnostuneita naisia :) Maarit ei antanut minun juttujeni häiritä, vaan suvereenisti palveli samalla asiakkaita.


Tuo vanha hylly on niin ihana, että olen kuumeisesti miettinyt mihin sen kodissamme sijoittaisin. Pitänee ensin saada kuskattua vanhoja kalusteita alta pois mökille. Tuo oikeasta reunasta pilkistävä valtava puukehyksinen peili on myös upea, mutta siinä roikkui jo myyty-lappu. Mieheni taisi huokaista helpotuksesta, kuten alakuvan vanhan naulakonkin suhteen. Iskin jo silmäni naulakkoon, mutta se ei ikävä kyllä ole myynnissä, koska kuuluu talon alkuperäiseen esineistöön. Olen tainnut jo mainita, ettemme mieheni kanssa jaa kiinnostusta vanhoihin tavaroihin :)
 

Kun katson näitä kuvia, niin muistan, että minun piti ostaa tuo beach rules -taulu uudelle mökille. Onpa ainakin hyvä syy palata :) Eikä se mökkikään ole vielä valmis sisustettavaksi. Tuollaisen alakuvassa näkyvän Lene Bjerren merihenkisen raitakassin kyllä muistin ostaa, samoin kuin siihen kuuluvan pienen pussukan, joita vaan ei koskaan voi naisella olla liikaa.


Kassia saa sini- tai harmaaraitaisena ja väriä valitessani ehdin jo kadottaa kännykkäni, jolla nämä kuvat napsin. Ehdittiin Maaritin kanssa jo hetken etsiä puhelinta, joka sitten löytyi takataskustani :) Ei ole mitään uutta siinä, että tavaroitani etsitään kotonakin yhtenään.


Cafe Latte Spiritin viehättävät ikkunaristikot näkyvät liikkeen sisäpuolelle kauniisti vanhentuneena puuna.


Samoin ikkunoista näkyy putiikkia ympäröivä luonto ja omistajansa kodin ihastuttava pihapiiri vanhoine rakennuksineen. Täällä on aikoinaan säilytetty tilan viljelysten satoa.


Vaikka ulkona oli lunta, sisällä saattoi jo aistia kevään.
Kuvissa näkyviä vaaleita Tine K homen ihastuttavia ruukkuja oli monen kokoisia ja ne jäivät mieleen mahdollisten hankittavien listalle, kun kasvien mullanvaihtokin olisi pian käsillä. Ei meillä ole kotona montaa viherkasvia, kun niille tahtoo minun hoidossani käydä aina köpelösti, mutta nekin harvat on tainneet kärsiä samoilla pahnoilla jo useamman vuoden.
Laitoin taas esille aikamoisen kuvavirran, vaikka tässä ei edes ole kaikki. Toivottavasti kuvat ei näy ihan hassusti, jos selaat älypuhelimella, kun olen laittanut osan vierekkäin. Sain kyllä viimein ladattua ohjelman, jolla kuvia voi yhdistellä, mutta se ei oikein täytä toiveitani. Joten koittakaa kestää :)

Cafe Latte Spiritin nettikaupasta voi tarkistaa valikoiman, mutta sielläkään ei ole ihan kaikkia ihanuuksia, joten parasta on suunnata Leppävaaraan katsastamaan tämä lifestylepuoti livenä. Esillä on myös pieni valikoima vaatteita, mm. lempparimerkkini Hunkydory, johon olen tutustunut ekan kerran noilla Ruotsiin suuntautuneilla sisustusreissuilla. Seuraava olisi siis 25-27.4 ja sinne on tämä viikko aikaa ilmoittautua mukaan. Suosittelen lämpimästi <3


Täältä saa muuten noita Kalklitir-kalkkimaaleja, joilla saa aikaan kivan mattapinnan. Minulla on ollut jo jonkin aikaa suunnitteilla värin vaihtaminen vierashuoneen seiniin ja taidan sutia ne kalkkimaalilla. Siis joku muu sutii :)

Kun tulimme kotiin, niin vastasatanut suojalumi houkutteli pyörittämään lumiukkoa, josta tulikin muumi. Sain pojan avuksi, mutta silti olen pari päivää kärvistellyt kipeiden paikkojen kanssa eikä flunssakaan näytä toipumisen merkkejä.


Kivaa viikon jatkoa!4 kommenttia:

 1. Toi on niin viehättävä paikka ja ihania tavaroita, Duracen pesuaineet on mulla käytössä, pyykkeihin tulee kiva raikas mutta ei pistävä tuoksi. Kuljen Mupen kanssa joka päivä tuosta ohi - tai no - en mä aina ohi mee, joskus käyn tervehtimässä Leeaa ja jotain ostamassakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä onko se hyvä vai huono juttu, että on tuollaisia houkutuksia kotinurkilla. Ehkä se kasvattaa luonnetta :)

   Poista
 2. Tuo on aivan ihana paikka... siellä tekisi mieli käydä joka viikko:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta Frida, alan varmaankin käydä useammin, kun kerran olen päässyt alkuun :)

   Poista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)