sunnuntai 22. syyskuuta 2013

Kädentaitoja

Hei vaan! Sainpa vihdoin yhtenä päivänä kuvattua muutaman lähiaikoina valmistuneen neuletyön. Yritän nimittäin ahkeroida Naisten Joulumessuja varten. Vaikeinta on tehdä päätöksiä siitä, millaisiin neuleisiin keskittyisi; pipoihin, huiveihin, tuubeihin, ponchoihin vai.... Puikkojen kilistessä tulee aina mieleen uusia ideoita, joita haluaisi heti päästä toteuttamaan.  Helpommalla ehkä pääsisi, jos tekisi vain nopeimmin valmistuvia pipoja, mutta toisaalta haluan, että valinnanvaraa riittää mahdollisimman moneen tarpeeseen.
Sovituspäänä kuvauksissa toimi Living & Roomin kynttilälyhty :) Tuon pipon osalta mietin vielä tupsun laittamista. Malli on sellainen takaa hieman roikkuva. Huivi on ommeltu rinkulaksi ja menee kaulan ympäri kaksinkerroin.  Materiaalina sekä pipossa että huivissa on Hjerte Garnin 100% villa neulottuna nro 9 puikoilla. Siten neuleesta tulee hieman tiiviimpää, minun käsialallani. Alla oleva beige huivi on valmistumassa samasta langasta, mutta nro 10 puikoilla, jolloin lopputulos on hieman löysempää.


Luonnonvaalea rinkulahuivi on Viking Naturgarnin 100% villaa ja puikoilla nro 8 palmikoitua.
Tässä vielä kaikki yhdessä Living & Roomin superpehmeällä torkkuhuovalla.


Kuvailin neulomuksia meidän lasitetulla parvekkeella, kun aurinko vielä kivasti loi varjojaan. Laitan tähän kuvan oliivipuusta, jonka sain äidiltäni, joka halusi sen viemästä tilaa parvekkeeltaan ja suojaan kylmeneviltä öiltä.


Salaman käyttö muuttaa kummasti tunnelmaa kuvissa ja yleensä valitsen olla käyttämättä sitä.


Tässä vielä viimeksi valmistuneita koruja, joita en olekaan suunnitellut vähään aikaan tekeväni lisää vaan keskityn neulomiseen. Rannekoruissa ametisteja, ruusukvartsia ja lasihelmiä.


Hyvää uutta viikkoa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)