perjantai 20. syyskuuta 2013

Habitaressa

Piipahdettiin eilen miehen kanssa Habitaren messuilla. Nimenomaan oli kyseessä lyhyempi visiitti kuin olisin halunnut, koska mies työnteli minua pyörätuolilla niin vauhdikkaasti kohteesta toiseen, että hyvä kun ehdin mitään katsoa - ainakaan rauhassa keskittyen. Saati että olisin kovin hääppöisiä kuvia ehtinyt napsia.

Ensimmäiseksi mies kärräsi minut takkaosastolle, josta löytyikin yksi vaihtoehto meidän tulevalla kesämökille. Tämä pyörii alustallaan 180 astetta.


Kylppäriosastojen läpi porhaltaessa näin kiinnostavan vaihtoehdon pesuhuoneen allaskaapille. Tämä on Svedbergin malli. Sieltä meillä on altaat ja kaapit myös kodin kylppäreissä.


Eniten minua kiinnosti messuilla Salonki, jossa oli esillä antiikkia, vintagea ja taidetta. Tai niin luulin, mutta suunnistaessamme sinne ArtHelsinki salin läpi, halusin ehdottomasti tutkia esillä ollutta nykytaidetta tarkemmin. Upeita teoksia! Kerron siitä tarkemmin tuolla Kotilo-galleriassa.

Salongissa erkanimme hetkeksi, kun mies lähti tutustumaan valaisin-osastoille. En ehtinyt ensimmäistä kauppiasta eli Götan maailmaa pidemmälle, kun mies jo pölähti takaisin. Mielestäni kaunein osasato koko messuilla, vaikka viereinen Roomage oli valittu parhaaksi messuosastoksi. Laitan kuvat kummastakin tähäm peräjälkeen ja sanon heippa, pitää rientää töihin :)


Sen verran vielä, että saatan mennä uudelleen, ilman miestä :) Nyt on kiire!


1 kommentti:

  1. juu, ei niiden miesten kanssa kannata lähteä sisustusmessuille - ihan toivotonta...

    VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)