maanantai 8. heinäkuuta 2013

Terminaalihoidossa

Kotiuduimme tänään koko perhe Tukholman risteilyltä. Vietimme maissa koko helteisen päivän Skansenilla, josta yritän saada raportin tänne pikapuoliin. On se vaan niin upea paikka!


Olen ollut tosi kiireinen viime viikolla ja tänäänkin kotiin tultuamme ehdin juuri ja juuri heittää pyykit koneeseen, kun piti jo lähteä. Olen käynyt auttamassa miestäni hänen firmassaan, jotta hänkin pääsisi lomille. Onhan tämä tilaisuus kokeilla työnteon sujumista, mutta olen tyytyväinen, että työkokeiluni alkaa vasta syyskuussa. En kyllä kestä istumista paria tuntia pitempään, vaikka pidän tyynyn takapuolen alla. Onneksi oikella työpaikallani tulee työ-fysioterapeutti katsastamaan työpisteeni ergonomian kohdilleen ja teen alkuun töitä vain joka toinen päivä.


Huomenna mennään taas pojan kanssa Lastenklinikalle näyttämään, miten murtumat kädessä ovat lähteneet luutumaan. Viime viikolla ottivat vanhan kipsin pois, väänsivät kättä parempaan asentoon ja laittoivat tuplasti pidemmän kipsin, joka on pidettävä kantositeessä jatkuvasti. Melko hyvin on poika sen kanssa pärjännyt, mitä nyt välillä tarvitsee apua joissain toimissa ja veljensä harmiksi pystyy välttämään jotkut hommat.

Palaan siis tuota pikaa Skansenin kuvien kanssa. Mukavaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)