maanantai 15. heinäkuuta 2013

Erinomaista palvelua

Heips! Kotiuduttiin juuri mökiltä, mutta ennen viikonlopun kylänäyttelyn raporttia, kerron viime perjantaista, jolloin sain kokea esimerkillistä palvelua. Vietettiin pojan kanssa Lastenklinikalla piiiitkä päivä ilman ruokaa ja juomaa, kun odoteltiin hänen pääsyään leikkaussaliin. En ehtinyt ennen kotoa lähtöä edes kahvikupillista juoda. Kun iltapäivällä sitten saliin lähtö koitti ja minulle tuli tilaisuus päästä juomaan ja syömään, niin en kuitenkaan halunnut viettää parin tunnin odotusaikaa sairaalan kalsean tylsässä kahviossa. Muistin lähistöllä meren rannalla sijaitsevan kahvilan, jossa olin käynyt viimeksi vuosia sitten, mutta joka jo silloin oli persoonallinen paikka.


No, ei se nyt ihan lähellä ollut. Paahtavassa auringonpaisteessa kepin kanssa köpötellessä ja janoisena, tuli kyllä Kari Grandia ikävä. Cafe Regatta sijaitsee vanhan soutustadionin kupeessa ja minulta kesti puolisen tuntia päästä sinne. Matkalta soitin miehelleni, jota pyysin noutamaan minut ennen kuin haetaan poika. Kun sitten nääntyneenä pääsin perille pikkuruiseen kahvilaan, kuulin edessäni odottavien asiakkaiden laskevan kolikoitaan, kun kortti ei kuulemma käy maksuvälineenä. Eihän minulla ollut yhtään käteistä mukana!


Vuoroni tullessa varmistin vielä ettei kortit käy ja kun niin todella oli, sanoin, että alan kohta itkemään. Se oli oikeasti aika lähellä, koska olin niin väsynyt ja nälkäinen ja janoinen. Nuori nainen kassalla sanoi: "Älä itke, kerro vaan mitä haluat ja minä kirjoitan ylös paljonko olet velkaa. Tulet varmaan joskus uudelleen ja maksat sitten." Minä yritin änkyttää, että asun toisella puolen kaupunkia ja käyn täälläpäin harvoin. Mutta muistin sitten, että mieshän oli tulossa minua hakemaan ja voi sitten lunastaa minut ja velkani :) Toinen tyttö ystävällisesti kantoi tilaukseni ulos terassille ja haki myöhemmin vielä santsikupin kahvia, josta täällä maksetaan asiakkaalle 5 senttiä palautusta!

Paikka sijaitsee upealla paikalla meren rannalla, mutta sinne on maiseman lisäksi ripoteltu mitä mielikuvituksellisimpia somisteita. Lisäksi siellä on nuotio grillaamista varten. Sen lisäksi keskeltä terassia on käynti Merimelojien seuran tiloihin, joka on suosittu hääjuhlien pito paikka. Nytkin saimme ihastella kaunista hääparia. Tapasin terassilla mukavan rouvan, jonka kanssa rupatellessa aika kului niin, etten taaskaan älynnyt ottaa enempää kuvia. Kahvilan edessä oli parkissa mm. heidän edustusautonsa - farmari-Lada :)

Niin, ja tuo velaksi myyminen ei taida olla mitenkään poikkeuksellista, koska keskustelukumppani kertoi toisesta asiakkaasta, joka oli tullut maksamaan velkansa edelliseltä käynniltään -neljä vuotta sitten. Aikamoinen luottamus asiakkaita kohtaan, mutta ilmeisesti se juuri saa ihmiset palaamaan. Kahvilasta voi vuokrata kanootteja ja jotain melottavia lautoja, joiden nimeä en muista.


Mukavaa viikon alkua!

1 kommentti:

  1. Tämmöisestä ystävällisyydestä tulee hyvä mieli, vaikka ei itse ko paikassa ole käynytkään!

    VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)