maanantai 29. heinäkuuta 2013

Käsityökortteli Kampin Narinkkatorilla

Piti tulla kirjoittelemaan teille mökkiviikonlopusta, mutta luettuani muiden blogeja, päätin ensin mainostaa teille Suomen käsityöyrittäjien tapahtumaa Helsingissä elokuun viimeisenä päivänä.


Tapahtuman tarkoitus on kerätä yhteen y-tunnuksen omaavia suomalaisia kädentaitajia myymään ja esittelemään  tuotteitaan ja tarjota heille myyntipaikka mahdollisimman kohtuulliseen hintaan ehkäpä Helsingin parhaimmalta ja vilkkaimmalta kauppapaikalta - Kampin Narinkkatorilta. Itse olisin oitis varaamassa myyntipaikkaa, jos omistaisin y-tunnuksen. Mutten ole vielä uskaltautunut siihen ryhtyä.

Mutta asiakkaaksi aion ainakin ja olen jo suositellut tapahtumaa muutamille käsityöläis-ystävilleni, jotka olivat  Kotitoripäivillämme myymässä upeita tuotteitaan. Mahtavinta tässä on se, että myyjäksi ei hyväksytä ketä tahansa ulkomailta tuodun rihkaman myyjää vaan ihka aitojen, omin ideoin ja omin pikku kätösin valmistettujen käsitöiden tekijöitä.

Voitte lukea tapahtumasta lisää Susannan Työhuone - blogista ja Käsityökorttelin facebook-seinältä.

Ja koska Käsityökortteli pannaan pystyyn talkoovoimin, toivovat he apua muilta käsityöharrastajilta ja erityisesti bloggaajilta, jotta nämä laittaisivat sanan kiertämään ja mainostaisivat tapahtumaa kaikelle kansalle. Siitä hyvästä saattaa tulla palkituksi eli voittaa arvonnassa tuotepalkinnon joltain tapahtumaan osallistuvalta käsityöyrittäjältä. Pitää vain kertoa tapahtumasta blogissaan ja linkata juttu osoitteeseen : kasityokortteli at gmail.com
Tässä vielä linkki avunpyyntöön :)

Palaan mökkiterveisten kanssa myöhemmin asiaan, kunhan saan kuvat siirrettyä kamerasta. Öitä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)