tiistai 24. kesäkuuta 2014

Vuodenaikakuvat - kesäkuu

Ihan paras hetki oli tänään pysähtyä sillalle ottamaan nämä vuodenaikakuvat. Harmi vaan, että kerrankin kun mukana oli oikea kamera, niin siinä oli väärä objektiivi enkä saanut tämän parempia lähikuvia sillan kupeessa ruokailleesta joutsenperheestä. Luulin ensin jonkun kalastajan työntävän kaislikosta kumivenettä vesille tai jonkun melovan sieltä valkoisella kajakilla, mutta sehän olikin joutsenen pyrstö.

Ensin kuvia sillan eteläpuolelta


Harmittaa ihan vietävästi, että sillan kupeessa kalastamassa käyvät porukat käyttävät hyväkseen luonnon tarjoamat antimet, mutta eivät sitten kunnioita sitä sen vertaa, että veisivät roskansa mennessään!


Sillan pohjoispuolella on sama juttu, ikävä kyllä. Onneksi näky ei ole pahimmasta päästä.Joutsenetkin vaihtoivat juuri puolta ja pääsin kuvaamaan niiden lipumista sillan ali.

Kun jonkun aikaa seurasin tämän perheen menoa, niin huomasin, että yksi lapsista kulki helposti muista erillään, mutta toinen vanhemmista seurasi koko ajan katseellaan sen menoa tai jäi odottelemaan sitä.
Kaislikkokin on jo aika lailla vihertynyt, vaikka nuo kuivat talventörröttäjät vielä ovatkin pääosassa. Pitääpä muistaa seurata noiden poikasten kasvamista. 

Kivoja kesäpäiviä teille muillekin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)