tiistai 24. kesäkuuta 2014

100HappyDays -haasteen kuvat 54 - 61

Onkin kulunut jonkin aikaa edellisten haastekuvien julkaisemisesta. Kuten olen aiemmin maininnut, niin yritän löytää jokaisesta päivästä jonkun hauskan, kivan, iloisen asian ja mielestäni olisi itse kullekin ihan terveellistä huomata, että jokaisesta tylsästä ja harmaastakin päivästä voi löytyä edes pieni ilon pilkahdus.

Kuva 54 vastaa samalla Mummon selfie-haasteeseen


Kampaajalla oli aikaa perehtyä muotilehteen.

Kuva 55


Aurinkoisesta bloggareiden kirppis-illasta kerroinkin jo aiemmin.

Kuva 56


Tönkkö jalkani mahtui kuin mahtuikin lentokoneeseen. Onneksi lento alle kaksi tuntia.

Kuva 57


Upea musiikkielämys Leipzig Arenalla - Wagner reloaded - Apocalyptica meets Wagner

Kuva 58


Siellä se eniten odottamani köntys makaa Leipzigin eläintarhassa. Nimesimme tapiirin Tardeksi.

Kuva 59


Ensimmäistä kertaa Berliinissä

Kuva 60


Hain Respectasta uuden kesä-keppini. Luulin sen olevan väriltään kuvankaltainen turkoosi, mutta mielestäni sävy on lähempänä vihreää ja siksi olenkin neulomassa kepilleni palmikkopuseroa, joka tosin edistyy hitaasti. Täältä lainattua kuvaa muokattu.

Kuva 61


Kävin vanhalla työpaikallani moikkaamassa tuttuja ja vein sinne heidän tilaamiaan henkilökortti-koruja. Talon aulassa oli esillä Fennia Prize 2014 -kilpailussa palkittuja muotoilun huippuja. Koska olen turhien pakkausten suuri vastustaja, ilahduin kovasti Peruste Oy:kehittämästä pantillisesta, uudelleen ja uudelleen käytettävästä, kierrätysmateriaalista valmistetusta postituspakkauksesta.

Jatkuu myöhemmin....

4 kommenttia:

 1. Paljon on mahtunut viime viikkoihin. Täytyy kyllä todeta, että nuo turkoosit kepit ovat ihan ässät. Kauneus ulottuu Etanaelli sussa kaikkialle. <3

  http://minakokeski-ikainen.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli toi pidennetyn viikonlopun reissu, johon mahtui paljon, siksi en ole vieläkään ehtinyt kirjoittaa matkakertomusta loppuun. Kauneus on katsojan silmissä :)

   Poista
 2. Kiitos haasteeseen vastaamisesta - ja kiitos etenkin siitä positiivisuudesta, joka tästä blogista paistaa läpi joka kerta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meinasin kyllä ensin laittaa paljastavamman kuvan ja siihen tekstin: Itsehän Mummo pyysit.?Ajattelin kuitenkin ottaa muutkin lukijani huomioon :)

   Poista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)