tiistai 10. kesäkuuta 2014

Bloggareiden aarteet myytävänä

Juuri ennen reissuun lähtöä kävin tienaamassa mukavat matkarahat bloggari-kirppiksellä, jolle Leea tarjosi upeat puitteet Leppävaaran kartanolla lifestylepuotinsa Cafe Latte Spritin ihastuttavassa pihapiirissä.


Tässä vasta pystytellään telttakatoksia kirppispöytien ylle. Ne olikin tarpeen suojaamaan auringon paahteelta, joka helli meitä ihanasti koko illan.


Tarjolla oli todella kivoja aarteita kodin sisustukseen sekä vaatteita niin lapsille kuin aikuisillekin.


Huomasin olevani ihan noviisi, mitä tulee kirppiskojun somistamiseen. Bloggaajat todella hallitsevat stailauksen kaikkialla, sillä joillain oli jopa räsymatot heittää nurmikolle asiakkaiden jalkojen alle :) Ihan kaunein myyntikoju oli  Nuppu Homen ja Fridan yhteistyötä.Tuossa yllä olevassa kuvassa pojat vielä pystyttävät myyntipistettä Safkalalle, joka vastasi kirppisillan muonituksesta kahvin ja leivonnaisten kera. Etanaelli sai pystyttää kojunsa omenapuun alle varjoon ja sai siten luonnon tarjoamat somisteet.
Pöytä ja rekki tyhjenivät kiitettävää tahtia, sen verran paljon oli vilskettä tällä kirppiksellä. Ilahduttavan moni ystäväni saapui myös paikalle ja totesimme, että olisin voinut järjestää heille yksityiskirppiksen kotonani. Vaikka sekin olisi ollut varmasti hauskaa, niin olihan tämä nyt ihan huippukiva tapahtuma, jossa oli mahtavaa olla osallisena. Ja Leea jo järjestelee uutta vastaavaa loppukesäksi eli pysykää kuulolla :)


Kartanon ympärillä on kauniit ja kivat ulkoilumaastot, joten moni tulikin paikalle pyöräillen.


Minun ei tullut otettua paljonkaan kuvia (ja varsinkaan hyviä), mutta käykää kurkkaamassa Fridan ammattimaiset kuvat hänen blogistaan Koti kaupungin laidalla.

Kiitokset kaikille mukana olleille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)