sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Hevosenkenkä

Viime viikkoisella kyläilyreissullani - samalla, jolla Chili-koira sai villiksen - pääsin tutustumaan myös ystäväni pikkuriikkiseen sisustuspuotiin. Jos ihmettelette miksen ole sitä aiemmin esitellyt, niin en ole itsekään piipahtanut siellä kuin kerran aiemmin pikaisesti.


Meiltä Helsingistä katsottuna Riipilä nimittäin sijaitsee kaukana Perun perukoilla (siellä mistä Karhuherra Paddington on kotoisin), enkä ole uskaltautunut lähteä ajelemaan niin kauas. Kunnes älysin, että minullahan on mahdollisuus mennä sinne taxilla Helsingin vammaispalvelujen myöntämän kortin turvin. Sillä saan kulkea 18 yhdensuuntaista matkaa pääkaupunkiseudun alueella. En kyllä osaa hyödyntää korttia tarpeeksi, vaan lyhyet matkat kuljen autolla tai sitten pysyn kotona.

No, matka maalaismaisemaan kesti puolisen tuntia ja sitten viivyinkin Johannan luona koko päivän. Hän hemmotteli minua ihanilla herkuilla; savulohi-leivillä ja mustikka banoffeella. Olivat niin kauniita, että varmana maistuivat hyviltä minun huonolla makuaistillakin :)


Täyden palvelun hemmottelua tarjoaa myös Parturi-Kampaamo J.L. sekä
Lahja- ja sisustuspuoti HEVOSENKENKÄ.
Ajatelkaa, ensin hiukset kuntoon ja sitten vielä kodin piristykseksi tai ystävälle viemisiksi jotain kivaa, saman katon alta.
Vaikka Hevosenkä pieni onkin, niin valikoimaa riittää moneen tarpeeseen.Tämä Mailegin moottoripyöräilevä hiiri on ihan kuin minä Erkkolani kanssa :)


Pihalla telmivät Hilma ja Chili, joiden menoa ei kokoero tunnu haittaavan,


Vieraalle piti myös esitellä hieno luu-kokoelma ja muut lelut.


Tässä vielä Chili uudessa villapaidassaan niille, jotka eivät kuvaa ole facebookissa nähneet.


Tällä hetkellä Etanaellin puikoilta on tulossa lisää koirien puseroita, mutta pikkuhiljaa pitäisi alkaa valmistautua kevääseen ja kaivaa korutarvikkeet esille.

Piti vielä muistuttaa, että Hevosenkengän aukioloajat kannattaa tarkistaa etukäteen numerosta 050-5488529. Samalla voit sitten varata vaikka hiustenleikkuun :)

Ehdin jo julkaista päivityksen, kunnes huomasin unohtaneeni esitellä oman ostokseni, metallisen tähden, joka ripustettiin eteisen kattoon.Hyvää sunnuntai-iltaa!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)