perjantai 14. helmikuuta 2014

Neulojien yö Snurressa

Olin taas kerran viettämässä kivaa iltaa Snurressa, tuossa lankahullun paratiisissa. Ystävänpäivän iltaa saapui viettämään runsas joukko neuloosin vaivaamia naisia.


Tarjoilut olivat ylenpalttiset, kuohujuomaa unohtamatta ja esillä oli upea värikirjo ihania luonnonlankoja. Parasta oli seura - mukavia leidejä mitä erilaisimpien neulomuksien kanssa. Minulla oli työn alla villapusero Lilolle, pienelle chihuahualle. Siitä lisää kunhan valmistuu. 


Ihanien lankojen äärellä teki mieli aloittaa vaikka mitä uusia projekteja. Siitä olikin illan aikana puhe, että uudet langat innostavat kokeiluihin keskeneräisten töiden kustannuksella. Saimme helpotukseksemme todeta, ettemme kukaan ole yksin "ongelman" kanssa :) 

Illan aikana langoista sai alennusta, mutta minä en oikein osannut keskittyä niihin, kun oli liikaa valikoimaa. Ostin vain pienen jäljellä olleen kerän Fat & Hairy Nordmania, jotta saisin virkattua vähän lisää kokoa pannunaluseen, jota käytän istuintyynynäni keittiössä.

Kotimatkalla taxissa menin heti Snurren nettikauppaan katsomaan Neulojien yön tarjouksia ja kotiin päästyäni teinkin tilauksen Malabrigo Rasta merinovillasta. Kohta sulkeutuu netti, hyvää yötä!4 kommenttia:

 1. Ihania kuvia taas. Ja miten mieleni kaihoaakaan kutomisen autuutta. Nyt vain ei olka siedä kunnolla edes työkirjoittamista - saati bloggaamista. Hiukan pitää kuitenkin käydä kurkkimassa. Täältä saa joka kerta mukavan mielen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva että sain ilahduttaa sinua:) Minulla ei hartiat ihme kyllä neulomisesta kipeydy, kun olen löytänyt hyvän ja rennon puolimakaavan asennon siihen puuhaan.

   Poista
 2. Snurressa oli kiva viettää ystävänpäivän iltaa ja tutustua uusiin neulojasiskohin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli tosiaan kiva tavata siellä Katju :)

   Poista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)