keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Kotitoripäivä

Sunnuntai alkoi auringonpaisteisena ja antoi toivoa tulevalle kotitorille, jonne odotimme tietty runsaslukuista ostajajoukkoa. No, harmi kyllä olivat jääneet kotiinsa, kun kerrankin olisi ollut ihan kotinurkilla mahdollisuus päästä osallistumaan tosi kivaan ja spesiaaliin tapahtumaan. Vaikka ei ehkä jäänyt viimeiseksi tilaisuudeksi, koska itsekin olen ajatellut kotitoripäivän pitämistä meillä joskus kesän korvilla. Olisi tosi kiva, jos pöydät voisi levittää pihalle auringonpaisteeseen.

Vaikka asiakkaita ei odotusten mukaan tullutkaan, oli päivä muuten ohan mahtava. Oli niin kiva tavata tuttuja ja vaihtaa kuulumisia. Näissä tapahtumissa samanhenkisten kanssa jaetaan uusia ideoita, hyviä vinkkejä ja saadaan neuvoja pulmiin. On myös hauska saada kasvot sellaisille bloggaajille, joiden blogeja on seurannut, mutta joita ei ole ennen tavannut kasvotusten. Moni sai myös käsihoidon. Tarjolla olleet herkut oli suussasulavia. Meitä myyjiä nauratti, kun yksi naapuri toi leipomiaan rieskoja. Eihän ollut tarkoitus, että ostajat tuo omaat eväät :)


Omat neulomukseni ja koruni levitin isäntäparin makkariin ja sängylle. Minulla oli mukana myös ystäväni tosi taitavasti neulomia villasukkia.


Jos näet kuvissa sellaista, jonka ehdottomasti haluat itsellesi, ota rohkeasti yhteyttä: etanaellinelamaa@gmail.com


Sukkia löytyy eri kokoja ihan pikkuruisista jaloista isompiin.
 
Tämä kulahtanut muija pääsee huomenna remonttiin. Voitin Huono Äiti -blogin kilpailussa hemmottelupäivän Kampaamo Pesulassa. Kerron lisää päivästä kunhan olen selvinnyt siitä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)