sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Iloista Pääsiäistä!

Näin pääsiäisen kunniaksi laitan muutaman kuvan narsisseistani ja teen sitten erillisen jutun viimeaikaisista käsitöistäni. Ostin viikko sitten Prismasta noita narsisseja, vaikka vähän epäröin kylmien pakkasöiden vuoksi. Siksi en viitsinyt ostaa niiden kaveriksi helmihyasinttejä, vaikka olisivat tietty olleet nättejä yhdessä. Kyllä nuo narsissit on melko hyvin pärjänneet, mutta kukat ei tahdo aueta. Tuo meidän etukuisti on etelään päin ja kylpee auringossa koko päivän, joten on tosi lämmin paikka, mutta ei ilmeisesti tarpeeksi.
Sain myös tänään siivottua kuistin. Tai ei se varsinaisesti mikään kuisti ole, vaan ihan avointa tilaa parvekkeen alla. Toki siinä on varastoituna kaikenmaailman ruukkuja ja muuta puutarhasälää, jotka siirrettiin toiselta terassilta ja parvekkeelta remontin tieltä pois. Mutta sainpahan lakaistua kuivat lehdet pois ruukkujen takaa, niin ettei sinne eksyisi käärmeitä. Viime kesänä nimittäin yksi kyy pelotteli ystävämme lähes sydänkohtauksen partaalle. Joka kesä pihallamme vierailee vähintään yksi niljake ja lähitiellä niitä jää useampia autojen alle.

Kuvissa näkyvä penkki ja yksi terassikalusto odottavat öljykäsittelyä, joka se jäi viime kesänä väliin sairaalareissuni takia. Mutta odotellaan nyt lumien sulamista ensin :) Pihamme on kokonaan lumen vallassa lukuunottamatta ulko-oven edustaa. Takapihalla on vielä noin puolitoistametrinen kinos, koska sinne ei aurinko pääse paistamaan.

Sain mieheltäni synttärilahjaksi tälläisen menopelin, jolla kävimme juuri sunnuntai-ajelulla. En pysty vielä ajamaan autoa. Tosin en ole kyllä kokeillutkaan, mutta tällä pääsee lähikauppaan. Kunhan lumet sulaa. Härveli juuttuu nimittäin ylämäkiin, jos on lunta ja jäätä.Seuraavaksi kädentaitoja, heippa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)