sunnuntai 17. maaliskuuta 2013

Hemmottelua Kampaamo Pesulassa

Olen siis jo reilu viikko sitten selvinnyt tuolta Kampaamo Pesulasta mutta raportti tulee vähän viivellä, koska piti selviytyä myös viikolla iskeneestä vatsataudista. Tauti jylläsi poikiemme koulussa ja ehdin jo iloita, ettei kumpikaan poika päässyt kouluun toisen ollessa TET:ssä ja toisen sairastaessa ärhäkkää flunssaa. Sitten änkesin itseni myymään niitä arpoja kutosluokan discoon, jossa parveili saman koulun oppilaat. Vaikka disco pidettiin nuorisotalolla eikä koululla, niin joku ketale sen taudin minulle toi. Ihme kyllä ja luojan kiitos kukaan muu perheestä ei saanut tartuntaa, koska mieheni ja pojat lähtivät tänä aamuna Miamiin. Pakkasin heille kyllä mukaan Imodiumia ja Precosaa kaiken varalta.

No niin, asiaan. Hemmottelupäivän tarkoituksena oli siis muuttua kulahtaneesta muijasta hehkeäksi leidiksi. Meitä kulahtaneita olikin paikalla vaan kaksi, kun kolmas ei harmi kyllä ilmestynytkään paikalla. Siis harmiksi hänelle itselleen. Meitä odotti paikalla Pesulan mahtavaksi tiimiksi osoittautuneet Tiia, Riina ja Mikko sekä Huono Äiti -blogin Sari Helin. Paikalla oli myös valokuvauksen ammattilainen Niko Hänninen, jonka kuvat on arvatenkin aivan eri maailmasta kuin omat kännykällä napsimani otokset. Olin muutenkin niin täpinöissäni, etten saanut kuin pari kuvaa otettua.

Tiia ja Mikko, selin Huono Äiti

Mitenkäs muuten hemmottelu voi alkaa kuin kuohuvalla? Ja päivän prinsessoille tarjottiin myös arvoistansa makeaa suolaisten purtavien lisäksi.

Kuva lainattu netistä

Minut otti käsittelyynsä Riina, joka teki ensin hiuksiini liukuvärjäyksen. Se onkin armolllinen , jos ei kovin usein pääse päivittämään väriä ammattilaisen käsittelyssä. Riina ehti myös kihartaa tukkani ennen meikkauksen aloittamista. Ei muuten ole ihan helppoa osata olla silmät ja huulet oikeassa asennossa tuossa minulle niin vieraassa toimituksessa. En nimittäin ole koskaan oppinut meikkaamisen saloja. Sen verran tiedän, että väri kivasti piristää katsetta, joten pitänee lähteä jonkun kokeneemman oppiin.

Kuva: Niko Hänninen Photography 

Juu, tässä vaiheessa pitää mainita, etten aio julkaista before-kuvia. Ne eivät mielestäni ole julkaisukelpoisia, mutta kyllähän te osaatte ne kaivaa esiin, jos niin uteliaita olette :) Vaikka en ole juurikaan  esitellyt tässä blogissa kuvia itsestäni, niin nyt teen poikkeuksen, koska en meinaa itsekään tunnistaa itseäni lopputuloksesta.  Ta daa:

Kuva: Niko Hänninen Photography

Tässä vielä lopuksi super upean päivän toteutuksesta vastannut huippu mahtava porukka, Kuvassa mukana toinen muuttuja Venla.

Kuva: Niko Hänninen Photography

Sen verran innoissani olen uudesta lookistani, että olen alkanut kihartaa hiuksiani suoristusraudalla. Eikä se olekaan niin vaikeaa, kun vähän tsemppaa. Pitänee myös alkaa hajroitella värin lisäämistä kasvoille. Tukan saakin hyvään kuosiin Kevin Murphyn tuotteilla, joita saimme kotiinviemisiksi.


Kuva: Niko Hänninen Photography

Tämän muuttumispäivän voitin siis arvonnassa, johon osallistui lähes 400 kulahtanutta muijaa minun lisäkseni.

2 kommenttia:

  1. Oi, upealle näyttää! Pääsisipä itsekkin johonkin tälläiseen muuttumisjuttuun.

    VastaaPoista
  2. Kesäkukka, syksyllä on mitä todennäköisimmin uusi arvonta, joten sitä odotellessa:)

    VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)