maanantai 25. helmikuuta 2013

Vielä hiihtolomasta

Huoh! Sainpa juuri tehtyä yhden kauan odottaneen projektin. Lisäsin aiempiin blogiteksteihin tunnisteita, jotta on lukijoiden on helpompi selailla juttuja tietyn aiheen mukaan. Tosin joutuu kyllä tutustumaan vähän aiheen viereenkin, koska mun päivitykset sisältää yleensä sekavasti kaikkea :) Kaikkiin teksteihin en kuitenkaan saanut tunnisteita lisättyä.

No niin, lomatunnelmiin taas. Jämsässä toimii vielä vähän aikaa Nelly-nalle lastenpuoti vanhassa navetassa, joka on upeasti kunnostettu.


Pihapiirissä oli myös tällainen söpö vankkuri, joka kuulemma on joskus kesäisin toiminut kioskina.


Puodissa on enimmäkseen suloisia tyttöjen vaatteita, mutta löyti sieltä meidän pojillekin paidat -50 % alessa. Ihanin ja upein ostokseni löytyi vaaterekkien takaa :) En olisi edes älynnyt kysyä, onko se myytävänä, jollei omistaja olisi ihasteluni kuultuaan itse tarjonnut sitä. Ta daa, tässä ihanuus on:


Olen mieletön rottinkifani ja nieheni on kieltänyt minua tuomasta kotiin enää yhtään koria. Nyt hän ei suuremmin estellyt. Näki ilmeisesti kuinka haltioissani olin. Ja olipa tuo juuri itse sopinut kaupat yhdestä majakan-muotoisesta hyllystä cd-levyilleen. Ja yritti ostaa myös toista somisteena ollutta radiota :) Sitten alkoikin miettiminen, millä saadaan vaunut kotiin.

Meidän auton peräkontti kun olisi kotiin lähtiessä täynnä kamaa. Pohdin jo ystävättereni auton tilavuutta, mutta mieheni onneksi keksi ratkaisun. Joudun kyllä odottelemaan ihanuutta kotiin vielä pari viikkoa. Kasiluokkalainen poikamme lähtee Jyväskylään TET-harjoitteluun ja kun hänet viedään sinne, ei tarvitse tehdä kuin pieni lenkki hakemaan vaunut peräkärryn kanssa.

Seuraavalla kerralla saatte kuulla lauantaisesta seikkailustani meren jäällä.

Kivaa viikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)