sunnuntai 3. helmikuuta 2013

Panda-tyttö


Vihdoinkin sai pandafani mekkonsa ja taitaa Sofia kovasti tykätä. Ainakin sanoi heti laittavansa sen päälle eskariin. Mekon kanssa sopii hyvin musta korvapipo, on vähän niinkuin pandan korvat. Mustasta ei oikein erotu palmikot, mutta seuraavassa kuvassa ne erottuvat paremmin. Isosisko Krista nimittäin sai marjapuuron värisen pipon. Olen nyt innostunut tehtailemaan noita korvapipoja, joissa toisissa on pystyt ja toisissa luppakorvat.

 
Pipoista siirrytäänkin sitten langanteon alkulähteille. Ei sentään lampaisiin, mutta langan kehräämiseen. En ole sitä koskaan itse kokeillut, tuskin osaisinkaan, kun en edes tunne kaikkia rukin osia. Tarkoitukseni on kyllä ottaa selvää, koska sain äidiltäni vanhan rukin, joka on joskus kuulunut mummilleni. En tiedä hänenkään itse kehränneen ja rukin aiemmat vaiheet ovatkin hämärän peitossa.
 
 

Ajattelin selvittää, josko löytyisi joku taitava rukin kunnostaja. Tuosta polkimesta puuttuu ainakin yksi kiinnitysjuttu ja pari muuta on korvattu jollain rautalanka viritelmällä. Rukki on joskus maalattu mustaksi, mutta onneksi äitini on poistanut paksun maalikerroksen.

Sellaista tällä kertaa. Rauhallinen viikonloppu ja monta huonosti nukuttua yötä takana. Hirveä yskä on vaivannut viikon verran. Miksi kurkkua kutittaakin pahiten aina yöllä? Toivottavasti yskänlääkkeestä löytyy apu.

2 kommenttia:

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)