lauantai 23. helmikuuta 2013

Hiihtolomailua

Hiihtoloma on oikeastaan jo takanapäin ja kaikenlaista kivaa tuli koettua. Kirjoitan niistä varmaan useammassa erässä, muuten kuvista tulisi varsinainen sekametelisoppa. Minun oli tarkoitus päivittää blogia jo lomalla, mutta enpä sitten ehtinytkään. En voi sanoa, että olisin ollut super kiireinen, koska en edes voinut osallistua muun perheen kanssa lasketteluun, mutta teinpä sitten kaikkea muuta - kuten käsitöitä.

Ensinnäkin terkkuja Jämsästä Himokselta, jossa vietimme vuokramökissä neljä yötä. Yksi päivä oli näin aurinkoinen, muut ihan pilvisiä. Mökkimme oli näitä Länsi-Himoksen rinteitä vastapäätä.

 
Yhtenä päivänä ystäväni, joka on Jämsäsn seudulta kotoisin, mutta asuu lähes naapurissa täällä Hesassa, toimi kuskinani. Kiertelimme päivän kivoissa kohteissa ja teimme kivoja ostoksia.
 
Ensimmäinen kohteemme oli Lahtiset Oy:n huopatossutehdas. Tehtaanmyymälässä oli tosi hiljaista, mutta itse tehtaalla ei kuulemma ole.
 
 

Lahtiset Oy:lle on huopatossuja suunnitellut myös Aki Choklat, jonka mallistosta ostin itselleni sisäkäyttöön tällaiset tohvelit. Minulla nimittäin aina palelee varpaita. Näissä on myös hyvät ja pitävät kumipohjat, niin en liukastu, kun harjoittelen portaissa liikkumista.
 

 
Jämsän seudulla on muitakin huopatehtaita, joten lankaostoksilla kävimme Jämsän Huopatehtaan myymälässä. Sieltä ostin hahtuvalankaa, josta aloin heti neulomaan lovikkaita. Laitan myöhemmin kuvan valmiista. Näiden värien lisäksi ostin tylsästi yksiväristä ruskeaa, vaikka tarjolla olisi ollut jos jonkinvärisiä sekoituksia. Itselleen on pysyttävä uskollisena. Tuo harmaan ja vihreän sekoituskin taitaa olla meikäläiselle jo todella radikaali valinta:)
 

Sitten retkemme jatkui kirpparille, jonka nimi on Pirkkis. Juu, en aloittanut neulomista tässä välissä :) Kuvia ei tullut otettua edes ostoksista, joita löytyi itselle, ystävälle ja ystävän tyttärelle. En ole sairaalareissun takia päässyt kirppiksílle yli vuoteen, mutta silti luulen, että Jämsässä tarjonta oli parempilaatuista ja hinnatkin kohtuullisempia kuin pääkaupunkiseudulla. Tuli taas into päästä kiertämään näitä kotiseudun kirppareita.

Viimeisenä vaan ei vähäisimpänä päädyimme Witikkalan kartanoon, josta tuli tehtyä muutama vaatehankinta -50% alesta.
Voi miksi en älynnyt ottaa kuvaa ihanasta Mailegin morsiuspupuparista? Oli silti tosi kiva päivä.
 
Nyt keskityn katsomaan Putouksen finaalia, vaikka lempparihahmoni Kristoffer Taxfree putosikin jo aikoja sitten. Heippa!

2 kommenttia:

  1. Kyllähän sitä löytyy tekemistä, vaikkei suksille pääsekään! Ihana nähdä ensi sunnuntaina pitkästä aikaa!! Ja innolla odotan jo, että näen, mitä kaikkea olet vääntänyt!!

    VastaaPoista
  2. Jostain syystä en vaan saa kuvattua valmiita töitäni, että saisin niitä tänne blogiin asti. Mutta kiva tosiaan nähdä Noora!

    VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)