tiistai 29. tammikuuta 2013

Uusi menopeli

Näin harmaana päivänä on kiva muistella vähän aurinkoisempia päiviä. Koeajoin ystävältä lainattua potkukelkkaa ja päädyin ostamaan itselleni ihan oman menopelin. Kyseessä on Eslan F7-malli koivunvärisenä. Mieheni vähän tuunaili kelkkaa ja lisäsi siihen soittokellon ja vauhtitarroja :)


Kyllä nyt kelpaa lähteä ulkoilemaan. Helpottaa muutenkin liikkumistani, kun kyynärsauvoilla en jaksa kovin pitkään kävellä eikä pyörätuolilla ole toivoakaan lähteä lumihankeen. Viime lauantaina aurinko näyttäytyi sen verran, että lähdettiin koko perhe ulkoilemaan meren jäälle. En nyt muista, olenko jo aiemmin kertonut, mutta asumme saaressa, joten jäälle on lyhyt matka. Suurimmaksi osaksi minä istun kyydissä ja mies työntää :) Toinen pojistamme potkutteli lainakelkalla.
Sain muuten juuri luettua syksyn kirjamessuilta ostamani Lars Keplerin Tulitodistajan. Tämä oli kyllä ehdottomasti paras tuon nimimerkillä kirjoittavan pariskunnan kolmesta dekkarista. Todella jännä ja pihdeissään pitävä tiiliskivi-romaani, jossa riittä juonenkäänteitä toisensa jälkeen. Jäin kyllä miettimään, että millaista pahuutta sitä maailmassa riittääkään. Seuraavaksi yritän lukea jotain kevyempää.

Kivaa viikon jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)