torstai 5. toukokuuta 2011

Täällä sitä taas ollaan

Jee, tietsikka tuli takaisin kotiin ja on sitä odotettukin. Laitan heti ensimmäiseksi lupaamani kuvat Karnaluksista ja Tallinnan tuliaisista.
Tässä vain murto-osa Karnaluksin tarjonnasta
Eko Pur 70% virgin wool, 30% alpaka
Seuraavissa kuvissa on löytöjä Loomekombinaatista, jossa myydään virolaisten käsityöläisten tuotteita. Olin jo valinnut takkiani koristamaan tuon keraamisen hipon, kun myyjä kertoi, että Piret Kändlerin eläinhahmot ovat nyt tosi in Tallinnassa ja jokaisella trenditietoisella nuorella on sellainen takissaan. Nyt minäkin siis kuulun samaan joukkoon :-) Puisia nappeja oli tarjolla eri muotoisia eri puulajeista; esim. omenapuusta, pihlajasta ja tammesta. Omat nappini ostin tuohon aikoja sitten neulomaani tyynynpäälliseen.
Piret Kändlerin hippo-rintaneula keramiikkaa, napit katajaa
Kairet Moistusin taidokkaasti ommeltuja kangaspupuja oli jos jonkinmoisissa väreissä. Pikkutarkkaan ja huolelliseen kädenjälkeen nähden hinta oli tosi edullinen 13,60 euroa ja nilkkaan ripustettuun korttiinkin oli ommeltu pehmustettu sydän. Pupu on ihan sävy sävyyn meidän päiväpeiton kanssa.
Kairet Moistusin pitkäkorva-pupu
Lisää kuvia myöhemmin, nyt nukkumaan, jotta huominen tulee nopeasti ja kuudesluokkalaiseni saapuu kotiin leirikoulusta. Viimeksi näin pojan tiistaina, jolloin kuskasin lapsia Gammelgårdiin Nauvoon, joten äidillä on jo kova ikävä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)