maanantai 9. toukokuuta 2011

Äiti tuoksuu hyvälle

ja muita yhtä ihania ominaisuuksiani sain lukea pojan askartelemasta kortista:-) Jokaisessa varressa luki yksi asia ja kortin sisältä löytyi vielä runo, jossa mm. mainittiin talon tyhjenevän, kun äiti käskee siivoamaan. Varsien päissä olevat vihreät jutut ovat aivastuksia ja sinisen varmasti jokainen tunnistaa vesipisaraksi. Punaisesta linnusta taas voi päätellä tämän perheen suosikkipelin. Tuon pannunalusen oli kuudesluokkalainen punonut leirikoulussa. Lahjat tuotiin laulun, kahvin, voileipien ja hesarin kera sänkyyn. Ihanaa juu, mutta olisin toivonut hieman myöhempää herätystä kuin klo 6.50! Olen nimittäin varmaan maailman aamu-unisin äiti. No, mies ei ollut kotona hillitsemässä lasten intoa:) Toivottavasti teillä muillakin äideillä oli oikein kiva päivä - ainakin se oli aurinkoinen!


Pitäisi kai vaihteeksi esitellä kätteni töitä, mutta jääköön se seuraavaan - tai sitä seuraavaan kertaan. Olen kyllä kaikenlaista väkertänyt; koruja enimmäkseen, mutta myös ommellut ja neulonut.

Seuraava kuva on ällö, mutta pakko se on tähän laittaa, kun aiheutti lauantaina melkoista hässäkkää.
Arvatkaa, mikä luikerteli mun kukkapenkistä?No sehän se on - kyy! Eipä juuri tee mieli mennä kukkapenkkiin tönkimään. Poika huomasi niljakkeen juuri, kun käärmekammoinen ystäväni oli tulossa pikkutyttöjensä kanssa kyläilemään. Nautimme siis aurinkoisesta päivästä parvekkeella:)

Lämmintä viikkoa kaikille, kaivakaahan kesähepeneet esille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)