tiistai 31. toukokuuta 2011

Nuppuja

Tästä blogin pitämisestä ei kyllä meinaa tulla mitään kaikenmaailman tietoteknisten ongelmien takia. Eilen yritin vastata pariin kommenttiin, mutta olin muka anonyymi - omassa blogissani!? Sitten selain heivasi minut pihalle enkä enää jaksanut yrittää uudelleen, Sitten en saanut kuvia siirrettyä uuden kamerani muistikortilta, mutta onneksi välipiuhan avulla sain (siis mieheni sai) ne lopulta siirrettyä. Pari tuntia sitten naputtelin tänne vaikka mitä suklaakakkureseptistä lähtien, mutta klikatessani julkaise-painiketta, tekstit ja kuvat katosivat taivaan tuuliin. RAI-VOS-TUT-TA-VAA!

Mutta nyt niitä kuvia, joita sormet kohmeessa kykin sunnuntai-iltana pihalla ottamassa, liian vähissä vaatteissa. Olin niin innoissani uudesta kamerastani. Arvatkaa minkä nuppuja kuvissa on, laitan sitten vastaukset, kun ovat auenneet. Tosin yhtä en tiedä itsekään, kun en tunnusta koko kasvia istuttaneeni. Mutta ehkä joku teistä tunnistaa.


Vielä kuva sunnuntain kotitorilta, jossa oli kivaa, mutta hieman koleaa sään puolesta.  Onneksi huomenna meitä hellitään auringolla. Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)