lauantai 28. toukokuuta 2011

Marsuja, mekkoja ja koruja

Eli sekalaista sälää tässä päivityksessä. Tarkoitukseni oli jo aiemmin viikolla päivitellä blogia, mutta tietokoneessa oli aina joku päivitys menossa tai sitten oli ongelmia kuvien siirossa ja sitten mies vielä aloitti varmuuskopion ottamisen, johon kului monta tuntia! Nyt seuraa siis pikaisesti sekalaisia kuvia menneeltä viikolta ja muutama kuva sisustusreissun tuliaisista. Reissuraportin loppuosakin saa vielä odottaa, koska huominen Kotitoripäivä pitää kiireisenä; tänään on vielä huristeltava korupussukat ja viimeisteltävä pari mekkoa ja muutamat korut.

Hope-yhdistyksen varastollekin aion ehtiä muutamaksi tunniksi pakkaielmaan avustuspaketteja. Vien sinne mennessäni yhden tyttöjen pyörän jonkun toisen vapaaehtoisen kuskattavaksi eteenpäin uudelle omistajalleen. Hopen Kirsi sanoi minua toissapäivänä ihanasti "pyöräkeijuksi" - olen nimittäin saanut haalittua toistakymmentä pientä ja vähän isompaakin pyörää ja vienyt niitä mm. yhteen perhetukikeskukseen huostaanotetuille lapsille ja sitten suoraan perheisiin. Vinkkinä siis kaikille, joilla lojuu nurkissa ylimääräisiä polkupyöriä: niille on suuri kysyntä vähävaraisissa perheissä ja lastenkodeissa. Voi niitä onnellisia hymyjä ja halauksia, kun lapsi saa ikioman fillarin! Ei haittaa vaikka olisi ruostetta ja kolhuja.

Laku ja Jyvä pääsivät kesälaitumelle

Ja eläinlääkäriin... tässä Laku vaa'alla 740g

Jyvä 750g
Seuraavaksi muutamia mekkoja - pahoittelen taas kerran huonoja kuvia. Kyllä mä vielä joku kaunis päivä opettelen ottamaan kelvollisia kuvia. Kankaat on Tildan ja Marimekon ja mekot silittämättä ;-)

Sitten muutamia koruja, jotta näette, ettei täällä ihan toimettomina ole lorvittu. Nuo pitkät ketjut, joissa on hopeoituja renkuloita, on tarkoitettu sellaisiksi avain/kulkukorttikoruiksi, mutta en ole laittanut niitä lukkoja vielä kiinni, koska korteissa on erilaisia kiinnityssysteemejä ja tarkoitus on myös pystyä käyttämään ihan pelkkänä koruna. Eli se lukko on helppo irrottaa. Kannattaa klikat kuvat isommiksi niin tulevat vähän tarkemmiksi.

Haukansilmiä, pari valkoista jadea ja iso lasihelmi

Ametisteja, yksi pyöreä lasihelmi ja iso lasihelmi

Ametistin värisiä ja kirkkaita lasihelmiä sekä pyöreitä ametisteja

Savukvartsin värisiä ja kirkkaita lasihelmiä

Kirkkaita lasihelmiä (lukko puuttuu, mutta se on lisätty myöh.)

Petroolin/turkoosin värisiä ja kirkkaita lasihelmiä
Ja lopuksi vielä niitä tuliaisia. Tuo matto sai siis paikan meidän alakerran vessassa, jossa normaalisti ei pidetä lattiatyynyjä, on siellä vaan kuvausta varten :-) Tässä siis vain osa ostoksistani, mutta mitään isompia en kuljetusongelmien vuoksi voinut tuoda, siksi pitää varmaan lähteä uudelle matkalle ja varata auto odottamaan satamaan. Seuraavan Friends Forever - sisustusmatkan ajankohta on ilmeisesti lyöty lukkoon ja se on syys-lokakuun vaihteessa. Voi tarkistaa Ihanuutta arkeen - blogista.

Mattoo Zandvoort, tyyny Divas boning, kori Tallinnasta

Vanha pärevasu kirpparilta, huivi ja Portugalissa käsintehdyt
mokkasiinit Uthuset i Stan
Vielä yksi kuva mun rehottavasta kukkapenkistä. Jos joku haluaa kevätvuohenjuuria, niin tänne saa tulla lapion kanssa! Ne on vallanneet joka paikan enkä ole ehtinyt harventaa. Nyt on alettava päivän puuhiin, jos jotain meinaan ehtiä. Onneksi ei harmita olla sisällä, ulkona nimittäin sataa kaatamalla. Kivaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)