perjantai 20. toukokuuta 2011

Mekkotehdas

Kotitoripäivä lähestyy, joten laitoin pystyyn mekkotehtaan, että olisi muutakin myytäävää kuin korut, joita myös olen tehtaillut uutisia katsoessa. En vain ole ehtinyt kuvata niitä. Nytkin teen pikaisen postauksen, jotta voin testata uutta, hienoa, ikiomaa läppäriäni, jonka sain yllärilahjaksi ihanalta mieheltäni.
Olen siis leikannut kankaita useampaan hihattomaan mekkoon ja liukuhihnatyyliin surruttelen niitä kasaan. Mekkoja tulee paria pientä kokoa, koska kankaanpalat, joita on varastossani, eivät ole kovin suuria. Jokainen mekko on hieman erilainen, vaikka peruskaava on sama. Alla yksi esimerkki, silittämättä ja ilman taskua (jota ei ehkä tulekaan, katsotaan nyt).Kotitoripäivä on siis sunnuntaina 29.5  klo 11-15 Helsingin Vartiokylässä osoitteessa Viittapolku 12 , jonne kokoontuu iso joukko eri kädentaitajia ym. esittelemään ja myymään tuotoksiaan mukavan yhdessäolon merkeissä. Laitan listan myyjistä myöhemmin. Toivomme aurinkoista päivää!

Sitten vielä muutama kuva siitä mun kukkapenkistä, joka pääsiäisen aikoihin näytti kauhuleffan kulissilta. Nyt vihertää jo kummasti ja kukkaakin löytyy jos jonkin väristä. Tosin kevätvuohenjuuret ovat aika lailla vallanneet alaa enkä ole ehtinyt raivata niitä. Pioni pääsi taas yllättämään pullauttamalla peräti viisi nuppua. Parina viime kesänä kukkia on ollut vain kolme, mutta sitäkin upeampia.Reissuraporttikin on kyllä tulossa viikonlopun aikana. Nyt hyvää yötä!

4 kommenttia:

 1. IHANA! Tosi hyvä idea tehdä tollasia!

  VastaaPoista
 2. Kaunista kangasta mekossa!
  Onpas sun pionis pitkällä, meillä ei nuppuja näy.

  Reissurapsa odottaa täälläkin lataamista ;)

  Mukavaa ja aurinkoista viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihania luomuksia sinulla.

  VastaaPoista
 4. Kiitos teille kaikille!

  Noora: Taisi olla sinulta lähtöisin tuo mekko-idea, alunperin ajatuksena tehdä trikoisia. Kotitorilla tavataan!

  Kesäkukka: Pioni oikein rehottaa, taisi runsasluminen talvi tehdä sille hyvää. Ennen oli vain kolme vartta, nyt valtava puska ja vauvoja juurella :-)

  Tupu: Minun lapsuuden aikainen lempinimeni on Tupu:)

  VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)