keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Taas löytyi kiva sisustuspuoti

Tai itse asiassa kuulin siitä viime vuonna, mutta mies ei ole suostunut pysähtymään kohdalla, vaikka se sijaitsee ihan hänen vanhempiensa nurkan takana itäisen Helsingin Vartiokylässä viehättävällä alueella. Eilen illalla sain hänet ihan varta vasten kuskaamaan minua, varmaan kahvihammasta kolotti. Pikku Gildassa on nimittäin myös pikkuinen kahvila :) Ulkona pari pöytää ja sisällä yksi. Eilinen päivä oli aurinkoinen, mutta matkalla alkoi sataa ihan kaatamalla, jopa rakeita tuli taivaalta. Mies meinasi jäädä autoon odottamaan, mutta uskaltautui sitten kumminkin sisälle kahvittelemaan :)


Pikku Gildasta löytyy runsaasti GreenGaten tuotteita, sillä he tuovat merkkiä maahan. Lisbeth Dahlin tuotteita on myös runsaasti, sekä esim. Creamin ja Noa Noan vaatteita. Valikoimissa on runsaasti kaikenlaisia tekstiilejä; verhoja, kankaita, tyynyjä, peitteitä sekä valtavasti kaikenlaisia sisustusesineitä astioista valaisimiin. Heillä on myös catering-palvelua pääkaupunkiseudulla. Ja putiikista saikin ostaa mm. marmeladeja ja tartar-kastiketta  söpöissä lasipurkeissa.

Olin varustautunut järkkärillä, mutta taas se teki tepposet - akku loppui heti alkuunsa. Tai ei se edes tyhjä ollut, mutta ei suostu kuvaamaan, jos virtaa on liian vähän. Siksi en ikinä huomaa sitä. Kännykällä siis tuli räpsittyä nämä otokset. Jälkeenpäin taas tajusin vajavaisuuteni kuvaajana, kun en ollut älynnyt ottaa paria yleiskuvaa puodista.Osa GreenGaten tuotteista oli 20% alessa ja olipa takahuoneessa myös hyllyllinen tavaraa 50% alennuksella. Sieltä mukaani lähti yksi pussukka, joita naisella ei voi koskaan olla liikaa - ystäväni sanoin.Tulevia rippijuhlia varten ostin myös kuppikakku-vuokia ja tulevia korttiaskarteluja varten teippiä ja pakettikortteja. Niin, ja ystävälleni tuliaisiksi tiskiainetta. Pullo sopii täydellisesti heidän keittiöönsä.
Jos haluatte tehdä retken Pikku Gildaan, niin kannattaa käydä heidän nettisivuillaan tarkistamassa aukioloajat, sillä se ei ole joka päivä avoinna.

Tänään käytiin ihan toisenlaisissa ympyröissä shoppailemassa Itäkeskuksessa, kun piti hankkia pojille rippijuhliin vaatteita ja käyttää heidät parturissa. Ihmeen kivuttomasti meidän reissu meni ja tarvittavat hankinnat tehtiin helposti ja käytiin lopuksi syömässä. Nyt voi hyvillä mielin siirtyä juhannuksen viettoon.

Oikein mukavaa Juhannusta!

1 kommentti:

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)