maanantai 10. kesäkuuta 2013

Onnistunut kotitoripäivä

Kuva lainattu TaavaNainen ja Riiviö -blogista

Se on sitten onnellisesti ohi - Kotitoripäivä nimittäin. Meitä hellittiin auringolla ja lämmöllä koko päivän, vaikka aamusella taivaalla näkyi hieman tummempia pilviä. Olipa joku myyjistä käräyttänyt olkapäänsä, mutta autokatoksessa olleiden myyjien piti välillä käydä lämmittelemässä auringossa. Osan kuvista olen lainannut luvan kanssa TaavaNaisen -blogista, koska täpinöissäni eivät kaikki omat kuvani onnistuneet.

Tässä vasta osa myyjistä on saapunut ja tavaroita vielä levitellään paikoilleen. Jotkut halusivat suosiolla mennä varjoon, kun taas jotkut halusivat nauttia auringosta. Kahvit ja tarjoilut katoimme sisälle. Enkä ikävä kyllä älynnyt ottaa kuvaa notkuvasta herkkupöydästä, jolle myyjät toivat piirakkaa ja pullaa jos jonkinlaista. Mieheni toimi kahvinkeittäjänä.

 
Autokatoksessa oli pöytäliinojen alla mitä erilaisimpia pöytäviritelmiä hiekkapuhalluskaapista autonrenkaisiin. Kaikille löytyi hyvin tilaa ja minun kangasvarastoni sai vihdoin käyttöä.

Kuva lainattu TaavaNainen ja Riiviö -blogista

Kuva lainattu TaavaNainen ja Riiviö -blogista

Kuva lainattu TaavaNainen ja Riiviö -blogista

Omataito-Handun linnuille, enkeleille ja tilkkupeitteille oli varattu minun vanha rottinkivaununi. Kihlapari tosin istuskeli pöydän kulmalla ihan omassa rauhassaan :)Tupperwaren tuotteet pääsivät esille nurmikolle Kertun kotoilun virkattujen tuotteiden kanssa.


Kuvat on onnistuttu ottamaan pääosin ilman ihmisiä, mutta kyllä meillä asiakkaitakin kävi :) Ihan tyytyväinen olen. Olisi niitä toki voinut enemmänkin käydä ja pani kyllä miettimään, että miksi ihmiset eivät viitsi vaivautua paikalle, vaikka aivan heidän nenän edessään järjestetään joku kiva tapahtuma, jossa on vielä ilmaista kahvia ja pullaa tarjolla. Mies päätteli, että seuraavalla kerralla mainokseen pitää vielä lisätä sana "olutteltta".

Living & Roomin -sisustustuotteet olivat näytillä pienellä otoksella. Heidän tuotteittaan myydään kotikutsuilla kuten Tupperia ja me&i -vaatteitakin. Saan itse emännän lahjaksi upean butterfly-lyhdyn, vaikkei nämä perinteiset kotikutsut olleetkaan. Olen myös juuri täytellyt tilauskaavakkeen, jolla hankin nyt alessa olevat tyynynpäällisen (kuvassa vasen reuna) ja pehmoisen torkkuhuovan (taustalla tikkailla) meidän lasitetulle parvekkeelle. Aion myös tilata tuollaiset jälkkärikulhot, joista lautastelineellä on vaaleanpunainen versio.


Mukana oli myös aiemmin blogissa esittelemäni ihan.in kierrätysmateriaaleista valmistettuine tuotteineen.


Olen esitellyt täällä myös artesaani Ritva Tuomisen keramiikkaa ja hänkin oli mukana pienellä otoksella valloittavia lohikäärme- ja dinosaurus-hahmojaan.

 
 
Enpä tietenkään muistanut ottaa kuvaa kaikista pöydistä, etenkään omastani. Mutta joku sentään rohkeni kaivaa perennoita kukkapenkistäni. Tarjolla oli jättipoimulehtiä, nukkapähkämöä ja kevätvuohenjuuria, kaikki keltakukkaisia.
 
 


Kotitorilla oli myös arpajaiset, joihin myyjät lahjoittivat palkintoja. Olen tänään viestitellyt niille onnellisille, jotka onnettarena toiminut kuopukseni arpoi voittajiksi ja kohta lähden viemään osan postiin. Muutama voittaja asuukin tässä lähistöllä, joten heille viemme voitot suoraan kotiovelle. Mm. tällaiset palkinnot lähtee eteenpäin.

Omataito-Handun pehmosydän

Nooran ompelema pussukka
Kaiken kaikkiaan oli ihan mahtavan upea päivä. Jopa mieheni sanoi päivän onnistuneen hienosti ja se on kyllä otettava suurena myönnytyksenä. Hän kun valitteli pitkin viikkoa, että kaikenmaailman hössöntössöjä sinä alatkin järjestää. Seuraavaa kotitoripäivää odotellessa,

oikein mukavaa viikkoa!

1 kommentti:

  1. Kuvin mukaan oli todella mukava päivä - ja vaikka mitä tarpeellista tarjolla ;)
    Olen todella vaikuttunut miestyöpanoksesta ja suhtautumisesta.

    VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)