sunnuntai 17. huhtikuuta 2011

Vaalikahvit auringossa


Tuollaiset valtavat pörriäiset olivat heränneet talviuniltaan ja "viihdyttivät" meitä seurallaan, kun joimme päiväkahvit ensimmäisen kerran ulkona. Ei ne kyllä oikeaoppiset vaalikahvit olleet, koska mies ei ollut vielä edes äänestänyt. Kävimme nimittäin eri aikaan, kun hän päätti ruveta vaihtamaan kesärenkaita autoon, enkö minä viitsinyt jäädä odottelemaan, kun oli se HOPE:n vearaston muutto odottamassa. Niinpä tein myös kevään ensimmäisen pyörälenkin lähikoulun äänestyspaikalle. Huomenna onkin varmaan takapuolen lisäksi koko kroppa hellänä, sen verran on tullut kamaa siirreltyä. Meitä oli onneksi melko suuri joukko vapaaehtoisia siellä muuttotalkoissa, joten hommat sujuivat vauhdilla. Suurena apuna oli myös nuorimmainen poikani, jonka kanssa suunnistimme lapsi-, lemmikki- ja pienoismallimessuille.

Minä kun olen luullut meidän marsupoikia isoiksi, niin sielläpä vasta oli melkoisia jötiköitä. Jotkut marsuista oli varmaan isompia kuin pienimmät koirat - oikeesti! Tosi mielenkiintoista oli kuunnella käärme-harrastajien kertomuksia lemmikeistään, vaikka itse en sellaista luikertajaa ottaisi ikinä kotiini. Pariskunnalla on ihan myrkkykäärmeitä kotonaan, HUI! Messuilla oli monia muitakin mukavia esittelijöitä ja IKEAN lisäksi moni heltisi lahjoittamaan HOPE-yhdistykselle tavaraa; kirjoja, pelejä, lehtiä, kyniä, cd-levyjä jne. Iso kiitos:)

Laitan tähän vielä kuvan ainoasta kukkapenkistäni. Katsokaa, jos uskallatte, se on nimittäin talven jäljiltä ihan hirveä - kuten aina keväisin. Ehkä ensi viikolla siivoan talventörröttäjät ja kuunliljojen mädät lehdet pois ja uskokaa tai älkää, mutta kuukauden kuluttua se on jo ihan eri näköinen ja parin kuukauden päästä kukkaloisto on jo melkoinen.Nyt saunaan ja sitten kymppiuutiset ja vaalivalvojaiset. Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!
PS. Kuvat muuten aukeavat suurempina, kun niitä klikkaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)