maanantai 20. huhtikuuta 2015

Pieni lankakauppa Snurre

Saatte nyt Nizzan matkaraporttia odotellessanne piipahtaa Snurren uudessa myymälässä. Kävin siellä itsekin tänään ensimmäistä kertaa, koska islantilaisvillapaitani tarvitsee toisenkin hihan.Snurren näyteikkunat on aina yhtä viehättävästi somistettu, mutta minun taidoillani on vähän hankalaa saada hyvää kuvaa heijastusten vuoksi.  Sisältä puoti on myös yhtä ihastuttava kuin ennenkin ja tuntui jotenkin avarammalta. Luonnonlankojen valikoimakin on aina yhtä houkutteleva ja taas kerran tuotti vaikeuksia olla sortumatta heräteostoksiin.Geilsk hamppuvilla vaikuttaa mielenkiintoiselta ja houkuttelevalta. Lankaostoksilla aina ihastelen kaikkia kauniita värejä, mutta kuitenkin jämähdän niihin tuttuihin ja turvallisiin harmaan ja ruskean sävyihin. Ihan Snurren lähistöllä Kampissa, siinä Malminrinteen ja Malminkadun kulmassa on libanonilainen ravintola Vivo's, jossa söin tosi hyvän kana-pitan.

Nyt pitää siirtyä pihalle pitämään huoli, ettei puunkaatajat tallo kukkapenkkiäni. Viimeksi eilen pelkäsin penkkiä siivotessani, että suuri pihlaja romahtaa päälleni. Kerrankin mies toimi ripeästi ja järjesti metsurin (84-vuotiaan isänsä) paikalle.


5 kommenttia:

 1. Ihana Snurre <3

  Mä olen myös yrittänyt olla nyt sortumatta heräteostoksiin, pysyä suunnitelmassa ja tehdä työn kerrallaan valmiiksi. On tuota vanhaa varastoa sen verran vielä kaapissa purettavana ;) Yhden projektin langat kuitenkin pitää kohta käydä tuolla hankkimassa. Toivottavasti pysyn edelleen lujana päätökseni suhteen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama juttu mulla Laura, varastossa olisi lankoja moneen työhön. Mutta mulla on myös samaan aikaan menossa useampi työ. Yleensä joku isompi, jota neulon vaan kotona ja sitten joku pienempi, helposti mukana kulkeva. Niiden lisäksi tulee vielä välillä himo päästä kokeilemaan jotain uutta hankintaa. Mutta yritän pysyä lujana! Tsemppiä sullekin :)

   Poista
 2. Pääsitkö heräteostoksitta?
  Kivat kuvat ... ihanan puhda ikkuna ;-)

  VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)