torstai 31. lokakuuta 2013

Vanhassa Kauppatalossa

Sipoon Söderkullassa vietettiin viime lauantaina avoimia ovia Vanhassa Kauppatalossa. Saman katon alla Pennin talona tunnetussa rakennuksessa toimii useita eri alojen naisyrittäjiä, joille kaikille on yhteistä kädentaidot. Talossa toimii mm.verhoomo, saippuatehdas ja sisustussuunnittelutoimisto. Itse Vanhassa Kauppatalossa on tarjolla sisustusesineitä, lahjatavaroita, käsitöitä ja pienimuotoinen kirpputori. Kauppiaana häärii Johanna Firtina.
 
 
Somia Living shop-in-shop
 
 


 
Saunatuotteet
 
 
Lucaida lasikoruja
 
 
 
 
Kynttilöitä ja lyhtyjä pimeneviin iltoihin
 
 
 
Pörrö kävi tutustumassa kirpputorihyllyihin, mutta sylistä käsin, koska oli sateessa muuttunut rapa-ripaksi :)
 
 
Soap Factory muutti Söderkullaan Helsingin puolelta Östersundomista. Elina Salonen esittelee ihanan tuoksuisia, kauniisti pakattuja saippuoitaan.
 
 
Avoimissa ovissa oli mukana myös Skön Storen Anu esittelemässä Mary Kay kosmetiikkaa.
 
 
Verhoomo Klassikon verhoilijalla on nojatuoli työn alla.
 
 
Koneet odottavat Ompelimo Spirit & Spacen ompelijaa. Samassa tilassa toimii Suunnittelutoimisto Sisustusjuttu.
 
 
Ulkona sateessa reippaat partiolaiset paistoivat lettuja ja luokalleen rahaa keränneet koululaiset grillasivat makkaraa. Sateessa värjöttelivät myös Le Petit Boutique ja Essin korut.
 
 
Minun takkiini lennähti roikkumaan tämä Taava Naisen räpsyripsinen pöllö-heijastin.
 
 
Haastan teidät osallistumaan VALOA KAAMOKSEEN -tapahtumaan lauantaina 2.11 eli sytyttämään kynttilän, lyhdyn, tulen tai valon kotipihalle, parvekkeelle, polulle tai kylänraitille klo 16-18 välillä. Itse olen sytyttänyt jouluvalot pihalyhtyihin jo viikkoja sitten.
 
 
Kävimme lauantai-iltana katsomassa valoja ihan taideteoksen muodossa. Helsingin Kruunuvuorenrannan vanhaan öljysäiliöön on nimittäin puhkaistu 2012 aukkoa, joista loistaa tietokoneohjatusti led-valot . Öljysäiliö 468 on auki yleisölle ja sitä vuokrataan myös erilaisten tapahtumien pitämiseen.
 

 
Happy Halloween!
 
 
 
 
 
 

5 kommenttia:

 1. Ihanasti kuvasit Vanhan Kauppatalon avoimet ovet. Harmitti kun en päässyt, mutta pääsinpäs nyt kuvien kautta. Kiitos! Toivon menestystä yrittäjille! Ainakin minä aion poiketa siellä usein..

  VastaaPoista
 2. Siellä kannattaa tosiaan piipahtaa useammin. Unohdin nimittäin mainita, että valikoimat saattavat muuttua tiheään, sillä etenkin käsitöiden tekijät voivat varata myyntipaikkoja lyhyiksi ajoiksi. Sen lisäksi tietty kirppisvalikoima vaihtuu myyjien mukana.

  VastaaPoista
 3. Kiitos tästä kivasta raportista! Lisäksi panin merkille tuon oivallisen nuorten miesten petausvinkin. Laitoin heti omalle fb-sivulle kavereille tiedoksi - luulen etä tyttärenpojat saavat jouluksi siistit sängyt ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käteviä ovat nuo päiväpeitot. Niitä saa erilaisiin patjoihin, myös kerrossänkyyn. Ja tosiaan monissa eri väreissä. Suosittelen :)

   Poista
 4. Kiitos tästä värikkäästä ja iloisesti kirjoitetusta blogitekstistä! Tosiaan valikoima uudistuu ja etenkin kirpparilla on joka viikko vaihtuvaa hyvää tavaraa ollut myynnissä! Nytkin myyntipisteet oikein kutsuu tutkiskelijoita! ;) Kannattaa tulla tutustumaan!

  VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)