sunnuntai 6. tammikuuta 2013

Hyvää Uutta Vuotta!

Joulu tuli ja meni ja vuosikin vaihtui melkoisen rauhallisesti meidän perheen osalta. Oli tosi mukavaa vain olla joutilaana perheen kanssa niin, ettei kellään ollut kiire mihinkään. Ja ihana jouluinen fiilis oli runsaan lumen myötä. Itse en juurikaan päässyt ulkoilemaan, kun pyörätuolin kanssa olisi hankalaa liikkua hangessa. Siksi blogissakin on ollut hiljaista, kun juuri missään en ole käynyt.

Neulonut olen kyllä ahkerasti. Pipoja on valmistunut muutamia ja sain vihdoin valmiiksi yhden villatakin, joka on kappaleina odotellut kaapissa useamman vuoden. Tai no, napit siitä vielä puuttuu. Kun ne on paikoillaan, saatan laittaa kuvan. Yksi tilaustyö; palmikko-tuubihuivi valmistui juuri ja siihen sopiva pipo on vielä tekeillä.

Vältin tälle viikolle suunnitellun sairaalareissun - thank god, ja siksi pääsimme koko perhe tutustumaan taiteeseen melkein kotinurkilla. Sipooseen avattiin nimittäin viime vuoden lopulla Gumbostrand Konst & Form taide- ja tapahtumakokonaisuus, joka toimii Hartwallin vanhassa tehdasmiljöössä vain 30 minuuttia Helsingin keskustasta. Tiloissa toimii gallerian lisäksi myymälä ja kahvila, jossa tarjoillaan viikonloppuisin brunssi.
 No voi kökkö! Taasko tää blogger on muuttunut? En saa liitettyä tähän kuvia läppärini tiedostosta, miksi? Osaako joku auttaa. Webcamista, URL-osoitteesta ja ties mistä muualta voisin kuvia siirtää, mutta kun ne on tän lärpykän tiedostossa., niin EI onnistu. Ärsyttävää!!! No, laitan ne myöhemmin, kunhan saan perehdyttyä asiaan.

Mukavaa uuden viikon alkua!

2 kommenttia:

  1. Moikka! Ihana kuulla kuulumisiasi! Ilmoittaako tuo Bloggeri sulle, että tallennustila on loppu? Mulle ilmoitti ja sain oivan vinkin eräästä blogista. Kerron sen sulle priva:)

    VastaaPoista
  2. Hepsis Noora! Sä oot vielä hereillä. Ei ilmoita tallennustilan loppumisesta. Kun klikkaa sitä " liitä kuva" tai mikä se nyt on, niin näytölle ei tuu enää "selaa" laatikkoa vaan viisi vaihtoehtoa, mistä kuvat voisi siirtää. Olin muuten aatellut soittaa sulle huomenissa, toivottavasti sopii.

    VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)