maanantai 24. lokakuuta 2011

Tehdään yhdessä hyvää

Viime viikolla julkaistiin Hope-yhdistyksen Lapset ja tähdet - kalenteri vuodelle 2012.


Kalenterin kuvissa on lasten mukana Suomen kirkkaimmat urheilutähdet, joten tässä on oiva lahjaidea kaikille äideille, isille, mummoille, vaareille, kummeille ja kummin serkun kaimoille. Kalenterin tuotolla mahdollistetaan ja tuetaan liikuntaharrastuksia suomalaisille vähäosaisille lapsille, jotta he voisivat kokea liikunnan iloa ja onnistumisen elämyksiä perheen taloudellisesta tilanteesta huolimatta.

Kalenteria voit tilata täältä. Ja Hope-yhdistystä saat tietysti tukea ihan puhtaalla rahalla tai vaikka lahjoittamalla vaatteita, liikuntavälineitä, leluja ym. ym. ym. Kiitos!

Tämä ei sitten ollut maksettu mainos :) HOPE käyttää kaikki saamansa varat vähäosaisten lasten auttamiseen. Yhdistyksen vapaaehtoisena tiedän, miten valtavan paljon - LIIAN paljon - avuntarvitsijoita on. Mutta onneksi on myös niitä iloisia tarinoita; kuinka apua saanut perhe kokee tulleensa kuulluksi ja saa konkreettisesta avusta toivon kipinän, pääsee jaloilleen ja laittaa hyvän kiertämään. Juuri niistä tarinoista saan itsekin voimaa ja niiden vuoksi teen ilolla töitä Hopen hyväksi. Ja osaan olla onnellinen kaikesta mitä minulla ja perheelläni on.

Sitten vähän iloisempiin tunnelmiin eli Kardemumman kaupunkiin. Muistattehan nuo kolme iloista rosvoa; Kasper, Jesper ja Joonatan? Helsingin Kaupunginteatterin esitys oli taas kerran taattua laatua huippunäyttelijöineen ja upeine lavasteineen.

kuva: www.hkt.fi
Olen onnellinen, ettei tällä viikolla ole mitään iltamenoja, joten voin keskittyä käsitöihin. Naisten joulumessut lähestyy hurjaa vauhtia ja pelkään että joudun seisomaan tyhjän myyntipöydän takana. Eli puikot heilumaan. Opetin muuten ystäväni 7-v. tytölle neulomista ja hän kuulemma aikoo tehdä kerrostalon kokoisen kaulaliinan :)

Onnellista viikkoa teillekin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)