maanantai 10. lokakuuta 2011

Huutokauppaa ja hulluja päiviä

Piipahdin lauantaina Pukkilassa huutokaupassa. Myynnissä oli vanhantavaran liikkeen ja kodin irtaimistoa. Oli se aika surullista, kun huonekalut ja pikkutavarat ei oikein kiinnostaneet ketään eikä kauppoja juuri syntynyt.

No, tulipa taas piipahdettua Puuterivillan ihan viimeminuuteilla ennenkuin tuo tunnelmallinen navettapuoti sulki ovensa sisustuspuolen osalta. Sieltä löytyi mökin grillikatokseen ruosteinen tuikku-kruunu, joka ei kyllä pääse kuvassa oikeuksiinsa, mutta hämärällä näyttää varmaan kivalta.


Aika kirpakan kaunis syyssää on ollut eikä flunssakaan ole ihan hellittänyt, mutta Stockmannin hulluille päiville sitä oli ryysättävä muiden matkakuumeisten mukana. Eipä tarvinnut kuin puolitoistatuntia jonotella, että pääsi itse palvelemaan itseään ja ostamaan lentoliput nettipäätteeltä. Olisihan tuon voinut tehdä kotonakin, kuten hotellin varaamisenkin. Joka tapauksessa - Amsterdam odottaa joulukuussa.

Ehdittiin sitä nauttia hieman raittiista ulkoilmastakin, kun käytiin Tuomarinkylän kartanolla ja Plantagenissa syyskukkia hankkimassa.Tähän museoon, kuten muihinkin Helsingin kaupungin museoihin on aina vapaa pääsy. Muistin vain, että Tuomarinkylän karatano olisi ollut kauniimpi sisältä. Nyt siellä oli hellyyttävimmät esineet nämä:Kartanon alueella vanhassa Lastenmuseon talossa toimii nykyään viehättävä sisustusliike Country White ja toisessa vastaavassa rakennuksessa ravintola, jonka aukioloajat kannattaa tarkistaa ennen menoa, koska se ei ole joka päivä auki, varsinkaan talviaikaan.


Eipä sitten muuta tällä kertaa. Josko seuraavaksi esittelisi valmiita neulomuksia, joita on jokunen taas saatettu valmiiksi. Oikein mukavaa viikkoa kaikille, minulla se menee syysloman merkeissä :)

Ps. Tulipa melkoinen piikki tänään Etanaellin kävijätilastoon, kun Ihanuutta arkeen - blogin Virpi oli linkannut matkapäiväkirjani sivuilleen. Eli kiitos vaan käynnistä kaikki kyläilijät - tervetuloa toistekin.

2 kommenttia:

 1. Sähän varsinainen reissu-alma oot ;)Uutta matkaa vaan :)

  Sulle olis jotain mun blogissa :)

  VastaaPoista
 2. Voi kiitos kiitos Kesäkukka!
  Olen noita tunnustuksia nähnyt muiden blogeissa, mutten koskaan ajatellut itse moista saavani, kun eihän mulla ole kuin muutama lukija. Paitsi nyt, kun Ihanuutta arkeen -blogista on virrannut tännekin kulkijoita:)

  Ja tuosta reissailusta - oikeasti olen oikea kotihiiri enkä viitsisi mihinkään lähteä, kun olen kerran tänne kolooni päässyt:) Jostain syystä noita pikkumatkoja on nyt kasaantunut.

  VastaaPoista

Kiva jos jätät kommentin. Luen kaikki mielelläni, mutta vastaus saattaa viipyä :)